Bancnote laminate

Bancnote România, bancnote străine.

Moderatori: Deus, NumisKID

Scrie răspuns
papi1954

Bancnote laminate

Mesaj de papi1954 »

Scuze pentru intrebare dar curiozitatea ma obliga. Am niste bancnote, mai multe de fapt si din prostie acum citiva ani le-am laminat. Mai prezinta vreo valoare sau doar sa le dau la nepoti.
Nu stiu daca se vede dar asta este un exemplu.
Multumiri
Fişiere ataşate
plastic.jpg
plastic.jpg (59.92 KiB) Vizualizat de 7213 ori
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Bancnotele sunt foarte comune, valoare numismatica nu au oricum; le puteti da cadou
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
papi1954

Mesaj de papi1954 »

Ricky-bm scrie:Bancnotele sunt foarte comune, valoare numismatica nu au oricum; le puteti da cadou
Multumesc dar nu ma refeream implicit la acestea. mai am si altele dar sunt laminate si ideea era daca mai pot prezenta valoare numismatica sau nu.
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Depinde ce piese aveti..... dar daca si acelea sunt laminate, nu prea mai valoreaza ceva . Parerea mea...
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
papi1954

Mesaj de papi1954 »

Ricky-bm scrie:Depinde ce piese aveti..... dar daca si acelea sunt laminate, nu prea mai valoreaza ceva . Parerea mea...
OK.Asta am vrut sa stiu. Va multumesc.
operator59

Mesaj de operator59 »

depinde la ce va referiti cand solicitati estimarea valorii.

pentru cei care au raspuns deja, probabil ca nu mai au nici o valoare. (la fel pentru alti 99,99% din colectionari)

pentru dvs., daca va propuneti sa colectionati bancnote laminate, s-ar putea sa aiba ceva valoare.
Laminarea bancnotei duce la pierderea valorii acesteia doar daca vreti sa o revindeti!

eu personal nu le-as "arunca" ci le-as tine ca forma de prezentare. Sau le-as oferi cadou...
Scrie răspuns