un sfat
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
un sfat
Un user de pe okazii mi-a castigat 2 licitatii si nu raspunde la mail. Nu pot sa dau de el de vreo 3 saptamani. Am observat ca are mai multe conturi prin faptul ca 3 dintr ele sunt facute in datele de 13,14,15 a aceleiasi luni,acelasi an si sunt cateva licitatii castigate intre aceste 3 conturi. Daca ii dau 2 negative cu siguranta el va raspunde la fel chiar daca nu sunt vinovat cu nimic si nu vreau sa-mi stric reputatia,deci ce ma sfatuiti sa fac?
ps: mai e un mic capitol inainte inainte de toata povestea asta care inca nu cred ca conteaza
ps: mai e un mic capitol inainte inainte de toata povestea asta care inca nu cred ca conteaza
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- BAIDA DORU

Si mie mi-a sters un calificativ negativ de la un user, fara prea multe argumente, pentru ca tipul nu avea decat vreo 3-4 calificative din care aproape toate erau negative. Acum am o alta problema, exista tot mai multe persoane cu cont nou care liciteaza la mine si nu mai vor sa cumpere, ori au telefonul inchis, ori nu raspund, iar pe e-mail nici atat. Ei iau in continuare comisionul de la mine si nimic mai mult, le am scris de doua ori dar degeaba, pacat de bataia asta de joc, dar sa nu uitam in ce tara traim...........
Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.
- BAIDA DORU