targ la Sala Dalles

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
fireatmyself

targ la Sala Dalles

Mesaj de fireatmyself »

Azi la Sutu am auzit pe cativa comercianti ca de miercuri pana duminica va fi targ la Sala Dalles.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Este vorba de asta http://transylvanian-numismatics.com/ph ... .php?t=592 :) Se tine de cativa ani.
robert88
**
**

Mesaj de robert88 »

am fost eu vineri si am ramas dezamagit ... 2-3 expozanti mai mari dar care prezentau piese comune si inca 2-3 care printre falsurile chinezesti aveau si cateva monede romanesti dar fara valoare ... dar cartile erau reprezentate la cel mai inalt nivel dintre editurile mari a lipsit doar RAO, am intalnit acolo editura patriarhiei, a masoneriei, etc :) si multe de care nu stiam ca exista . in concluzie daca nu ai fost nu ai pierdut nimic ...eu personal plecasem hotarat sa achizitionez cateva piese asa ca m-am intors pe Covaci desi pretul a fost pe masura
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Targul de la Dalles nu este unul de colectionari, este mai degraba unul de promovare a cartii, desi uneori are tematici, de exemplu este organizat unul de Sfantul Valentin, altul de 1 martie, altul de Craciun etc. si nu fac obiectul targurilor de anticari si colectionari. Targurile din Parcul Obor, Palatul Sutu sau din zona Hanului lui Manuc sunt cele interesante.
dimo13

Mesaj de dimo13 »

Cartile sunt chiar singurul motiv pentru care targul ar fi de vizitat, in privinta muzicii si a obiectelor de coletie nu-i deloc grozav. Am trecut rapid si am luat cateva carti tocmai pentru ca am inteles ceva din respectivele reduceri, antichitatile fusesera plasate sus, iar oferta era destul de saraca, cel putin din ce se vedea la suprafata (n-am zabovit sa intreb) oferta de monede antice se limita la bronzuri in stare destul de slaba, aflate la o singura masa. Dar carti, intr-adevar, se gaseau, fiind destule edituri de fata. Si apropo, nu uitati ca incepe Gaudeamus. :D
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

dimo13 scrie: oferta de monede antice se limita la bronzuri in stare destul de slaba, aflate la o singura masa.
Poate n-ati fost atent, dar erau si denari si antininieni destul de frumosi... chiar si ceva grecesti...
dimo13

Mesaj de dimo13 »

La aceeasi masa din colt, langa scara? Inseamna ca intr-adevar n-am fost prea atent, fiind pe graba, nici n-am stat sa ma uit prin clasoare, cele grecesti de care spuneti m-ar fi interesat. Data viitoare. :)
Scrie răspuns