Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
banivechi

Mesaj de banivechi »

ferdinand scrie:Asta e din categoria "s-o facem legal" (legal in mintea lor)? Doar mie mi se pare furt pe fata?
Furt. Cu F mare. Sint curios cite procese vor avea pe chestia asta...
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

Fara cuvinte!..
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Din nou contul mi-a fost suspendat temporar pentru a nu stiu cata aberatie. E a treia suspendare in mai putin de o luna. Precedentele s-au soldat cu scuze din partea site-ului. De parca mi-ar folosi la ceva scuzele. In orice caz, transmit urari de bine catre okazii, dar mai ales catre facatorii de bine care au grija licitatiilor mele. Ei au asigurata cate o lumanare in fiecare duminica, la compartimentul corespunzator. :twisted:
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Probabil toti cei ce vand pe okazii stiu ca au dreptul sa solicite eliberarea unei facturi pentru alimentarile de cont pe care le efectueaza. Daca doriti aceasta puteti face o solicitare catre okazii, in care sa mentionati:
- numele si prenumele dumneavoastra
- serie, nr. C.I.
- adresa de corespondenta asa cum este precizata in cadrul C.I.
- denumirea unitatii emitente a C.I.
- numele si prenumele exact al persoanei care a efectuat alimentarea pentru platile prin Credit Card.

Solicitarile pot fi efectuate doar pentru alimentarile de cont din ultimele 30 de zile. Din cauza problemelor pe care le-am avut cu ei pana acum (3 suspendari temporare in 3 saptamani, scuze si iar scuze) eu am decis sa solicit factura, pentru ca altfel nu-mi dau seama daca banii sunt impozitati corect.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Factura fiscala cred ca se poate tipari de oricine din contul personal de pe okazii. Cel putin eu le-am luat de acolo, dar eu am magazin pe okazii.

In alta ordine de idei, la deschiderea magazinului trebuie semnat un fel de contract de prestari servicii. Il printezi, il semnezi si il trimiti la semnat la administratorii okazii.ro. Eu am trimis acel contract la deschiderea magazinului acu un an si ceva, si am tot asteptat sa primesc inapoi exemplarul meu, semnat si de conducerea okazii.ro. Intrucat nu l-am primit nici dupa vreo 2 luni, i-am intrebat ce se intampla. Mi-au raspuns ca nu au primit exemplarul trimis de mine, desi a fost expediat recomandat. Atunci am facut reclamatie la Posta si raspunsul.... plicul a fost receptionat de cei de la okazii, au si semnat pentru el!

Am tiparit un exemplar nou, l-am semnat si l-am trimis din nou la semnat la okazii. Nici pana azi nu am primit inapoi exemplarul meu, semnat de conducerea okazii.ro.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Au atata seriozitate in ei incat dau pe afara. Astazi s-au gandit sa-mi editeze licitatiile in care am conditionat cumpararea de plata in avans. Pur si simplu nu mai trimit celor care nu au calificative sau au negative. Doar ca "domnii" de la okazii considera asta ceva anormal.
Am editat produsul tău 2000 lei 1946 -- piesa 5 --
Pentru a încheia o tranzacţie în cele mai bune condiţii este necesar ca orice cumparator să poată achiziţiona produsul tău, conform descrierii din pagină.
Okazii.ro recomandă eliminarea oricăror condiţionari referitoare la trimiterea produsului către cumpărător, formulate prin intermediul forumului de intrebari, inainte de o achiziţie.
Regulament Okazii: Vanzatorului ii este interzis sa conditioneze trimiterea si / sau posibilitatea de a licita a unui utilizator care are mai putine calificative pozitive si / sau un procentaj mai mic prin obligarea acestuia de a trimite un avans si / sau de a contacta vanzatorul pe forum in prealabil.
Va dati seama ca cei de la OKAZII sunt interesati numai de comisioanele pe care le incaseaza. Altfel aceasta prevedere din regulament este aberanta si jignitoare pentru vanzatori. I-am intrebat daca imi platesc ei taxele postale pentru coletele primite retur. Probabil va veni un raspuns scris de vreun robot de-al lor. Cred ca oameni mai avari decat ei nu exista pe planeta!
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

E interesant cum cei de la okazii n-au timp sa solutioneze o cerere de returnarea a comisionului formulata acum doua saptamani, dar au timp sa-mi stearga la cinci minute dupa ce am postat o licitatie prevederea prin care mentionez ca nu trimit ramburs celor care au primit calificative negative. Ma intreb ce au de gand sa mai inventeze. Poate vanzatorii vor fi obligati sa suporte taxele postale, poate vor fi obligati sa trimita produsele licitate si sa astepte banii cand are cumparatorul chef sa plateasca... Sugestii de alte aberatii?!
colector

Mesaj de colector »

buna seara , ...am si eu o "psihoza" de care nu pot scapa(cu riscul de a irita pe cineva) si anume ...am observat ca s-au completat aprox. 32 de pagini cu un sb despre cat de slab este administrat site-ul okazii si cu multe alte probleme ..nu imi pot explica de ce este atat de folosit pt un domeniu care nu il reprezinta(numismatica). neregulile repetate ale acestui site si nici o inbunatatire nu ar tr sa ne faca sa il ignoram total ??..comparativ cu acest forum, site-ul okazii nu este atat de cunoscut pt numismatica si totusi..este folosit ..nu inteleg de ce ..de asemenea am mai observat ca au fost cateva "tentative esuate" de a lucra direct cu administratorul site-ului spre inbunatatirea lui insa..degeaba..pt k criticam acest site-okazii dar alegem sa "il folosim" inbuntateste cu ceva situatia? il va schimba cu ceva? ..ma indoiesc
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Este folosit in continuare pentru ca nu exista o alternativa mai buna. Colectzii.ro a esuat, din punctul meu de vedere, iar ebay este prea costisitor.
Si tot din punctul meu de vedere, discutiile cu administratorii s-au oprit pentru ca, cel mai probabil, imbunatatirile propuse de noi ar fi dus la scaderea profitului. Taxele si comisioanele conteaza. Restul...
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Regulamentul site-ului okazii:
Vanzatorului ii este interzis sa conditioneze trimiterea si / sau posibilitatea de a licita a unui utilizator care are mai putine calificative pozitive si / sau un procentaj mai mic prin obligarea acestuia de a trimite un avans.
Dar intr-un mail de la okazii mi se raspunde ca daca nu accept decat plata in avans trebuie sa selectez aceasta la metode de plata. Mie mi se pare absurd, de neinteles. Adica n-am voie sa conditionez posibilitatea de a licita prin obligarea la un avans, printr-o mentiune expresa in descrierea licitatiei, dar este posibila, evident, selectarea acestei metode de plata. Ceva nu se leaga in regulamentul care pare facut de un copil de 7 ani.
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

Nu aveti voie sa discriminati, adica sa impuneti plata in avans numai celor cu voturi putine/negative.
Eu nu accept decat cu plata in avans, si nu am primit avertisment pe aceasta tema (inca).
Din aceasta cauza vand si mai putin, cred.
Bofana

Mesaj de Bofana »

Va inteleg perfect, dar nici noi nu putem sta ca niste tinte gata de a fi loviti de catre oricine are chef sa faca o gluma, iar dupa aceea dureaza cam 20 de zile pana ne vedem inapoi banii din comisionul okazii, pe care dansii se grabesc sa il incaseze...

DOMNILOR DE PE OKAZII, NU AR FI MAI BINE SA NE COMISIONATI PE NOI VANZATORII NUMAI DUPA CE AM DAT CALIFICATIVUL CARE CERTIFICA CA VANZAREA S-A EEFECTUAT CU SUCCES ??? ALO, SE AUDE ACOLO IN SPATEEEEEE
RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OKAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Haideti sa va amuzati pe aceiasi pagina :

Priviti cu atetie screen`ul.Cate vizualizari puteti deduse pe vaznarea care s`a incheiat cu 182,50 EUR - licitatie onesta 100% ? Imi permit sa ma declar total nebun intr`u`cat nu stiu sa citesc numarul acela ! Ma ajuta cineva ?
Minunati`va !

Imagine

:shock:
capa

Mesaj de capa »

Buf0n scrie:Ma ajuta cineva ? :shock:
Desigur, ati avut: 139 trilioane 902 bilioane (sau miliarde) 184 milioane 959 mii si 149 de vizualizari...

:twisted:
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
claus

Mesaj de claus »

Am primit intrebari de la alti utilizatori, acestea apar in sectiunea "Contul Meu" pe site, dar pe mail nu am primit nimic desi au trecut 1-2 zile. A mai patit cineva asa ceva?
Scrie răspuns