Vanzare lot mare medalii regaliste- pt reselleri

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
alexpenescu

Vanzare lot mare medalii regaliste- pt reselleri

Mesaj de alexpenescu »

Buna seara,

Facand ordine printre piesele care au iesit de-a lungul timpului din colectia mea pentru a face loc altora intr-o stare mai buna, am scos un lot de 18 medalii/plachete plus 2 medalioane pe care vreau sa il vand exact asa cum e, tot odata, nu pe bucati. Cum spune si titlul, cred ca e o ocazie pentru un reseller. Cum programul meu e foarte incarcat, prefer sa aloc putinul timp pe care il am achizitionarii de piese noi, nu vanzarii la bucata. As putea sa o fac, dar sunt convins ca exista pe aici colegi care stau un pic mai bine cu timpul/dorinta de a face un castig vanzand la bucata.

Cum incarcatul de poze e problematic aici, mai ales pt un lot asa mare, postez mai jos lista, iar doritorii pot fie sa imi ceara poze pe mail fie, cel mai bine, sa fie disponibili pt o intalnire face to face in care sa vada piesele.

Medalii/plachete

1. Societatea Romana de Geografie 1875-1925
2. Ion Bratianu- 1821-1848-1857-1866-1876-1881-1891 (Telge Berlin)
3. Tocilescu- Tropaeum Traiani Adamclisi 1896
4. Carol II- Primaria sect IV Verde Bucuresti- 1936
5. Soc Cooperativa a Constructorilor si Muncitorilor Romani- Concurs General Anual 1894
6. Placheta OSP
7. Biserica din comuna Valea Calugareasca-Colonel Ghiurghiu si sotia- 1896
8. Palatul Ministerului Lucrarilor Publice- 1906 (diametru 70 mm)
9. Medalia expozant Expozitia Targul Mosilor 1927
10. Cuza- Manufactura de arme 1863
11. Cuza- Asilul Elena Doamna pentru copii gasiti si orphani- 1862
12. Ferdinand si Maria- medalia incoronarii 1922
13. Stefan cel Mare- Societatea Romana de Numismatica 1904
14. Jubileul Creditului Funciar Urban- Baicoianu 1875-1900
15. Portul Constanta- punerea pietrei de temelie 1896
16. Palatul Soc Tinerimea Romana-jubileul de 50 de ani- varianta mica (stare slaba)
17. Placheta Gh Ionescu Braila- 10 ani- punerea pietrei de temelie a Caminului Asoc Med veterinari- 1939
18. Soc Transilvania- Al Lupascu presedinte de onoare 1867-1900

Medalioane

1. Biserica Trei Ierarhi/Sf Nicolae Iasi 1904
2. MS Regele Mihai regenta- Romania intregita inchina luceafarului de apare netarmurita-i dragoste

Sunt dupa cum vedeti 20 de piese, iar pretul este de 3000 de lei. Un calcul simplu ne duce la 150 de lei pentru o medalie regalista- piesele nefiind in stare top, ci fiind piese pe care le-am scos din colectie pt ca le-am gasit in stare mai buna pe parcurs. Pe destule dintre ele am platit la mom la care le-am achizitionat mai mult decat cer acum. Evident, sunt si piese care poate nu fac atat (de ex placheta OSP sau chiar medalia incoronarii). Sunt insa si piese f rare si evident mult mai scumpe (vezi cele doua Cuza, punerea pietrei de temelie a portului Constanta, Adamclisi, Ministerul Lucrarilor Publice etc)

Toate cele bune,

Alex
Scrie răspuns