berendei scrie:nu erau la vanzare ca altfel le deveneam proprietar. faceau parte din expozitia deschisa cu ocazia respectivului eveniment. pentru ca am ajuns acolo cu cei doi copii de 3 si 5 ani care se apucasera de stricat mesele oamenilor, am zabovit doar 5 minute, doar cat sa fotografiez respectivele insigne.
Ar fi fost frumos sa ne cunoastem "acolo". A fost o ocazie sa (re)intalnesc cunostinte si colegi
O sa verific maine cum sunt pozelele facute de mine (acum am ajuns din Buc.). Poate sunt ceva mai calitative
No, cine doreste sa le enumere, este rugat sa o faca cu atentie.
Am vazut diferente de culoare, scris / caractere sau desen
Eventulal, regrupati tabelul sa fie mai usor de urmarit (de preferat in ordine alfabetica.
Deoarece sunt limitat la 5 atasamente, o sa fie mai multe mesaje.
Spor & Enjoy
Fişiere ataşate
art - scris diferit.jpg (346.45 KiB) Vizualizat de 17670 ori
Cercetas de frunte.jpg (223.64 KiB) Vizualizat de 17670 ori
Consfatuirea -.jpg (123.62 KiB) Vizualizat de 17670 ori
Constructor CF de frunte.jpg (120.57 KiB) Vizualizat de 17670 ori
Constructor de frunte.jpg (136.58 KiB) Vizualizat de 17670 ori
Subscriu si eu la urarea ta Iulian - Felicitari d-lui cmdr. (r) Marius Popescu pentru exponatele prezentate si premiul a venit ca o consecinta a valorii si raritatii insignelor sale. Multumiri si tie, Iulian, pentru pozele postate pe forum. Ti-au iesit toate! Bravo!
Din pacate, am facut poze la inca o mie de prostioare, iar peste aceasta am trecut ...
Aveam impresia ca am facut la tot panoul, dar ultimul rand, l-am sarit total (din cauza suratelor comune).