Musai . Vezi ca paznicu e cam mucalit si pune lumea la controlul bagajelor.[/quote]Diddy10k scrie: trebuie sa fac o vizita la bnr
Ce subtil sunteti

Ce subtil sunteticatalinflv scrie:Dragu mosului, stii cum ie, unii are altii nare noroc. Io am avut !
Musai . Vezi ca paznicu e cam mucalit si pune lumea la controlul bagajelor.Diddy10k scrie: trebuie sa fac o vizita la bnr

ca si idee ar fi ceva ideal un asemenea concurs , dar dupa cate sa vazut pana acuma nu organizeaza nimeni asemena evenimente mai ales banca nationala, ultima initiativa a fost cu renumita frunza ,logo national, care nu are nici o legatura cu absolut nimic, la cate facultati de design sunt in tara , ministerul lui tanti blonda putea apela la ele si nu tepuia bugetul de suma respectiva, concurs cu asa ceva mai repede s-ar putea organiza pe forum prin asociatile de numismatica, foarte buna ideea dl. cirlighcirligb scrie:Salutare tuturor
Am reusit sa primesc 2 fisicuri de la doamna blonda de la BNR; forma pe cineva pentru a prelua postul..cine stie poate de aceea a fost mai amabila.
Gasesc moneda interesanta si emiterea ei de bun augur. Cred ca pe viitor ar putea promova o astfel de lansare printr-un concurs de desen(conceptie).
Cerberul de la intrare nu a comentat nimic.