Medalie Rusia Nedumerire !

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Scrie răspuns
Buf0n

Medalie Rusia Nedumerire !

Mesaj de Buf0n »

Cu toata rusinea unui om care s`a invartit intre o gramada de pasiuni va pot spune ca am intrat in mosesia unei decoratii-medalii (nici macar nu stiu unde sa o incadrez) care m`a bagat total in ceata. Am apelat la d`voastra in speranta ca ma veti putea lumina catd e cat pentru a incerca punerea in vanzare a piesei la un pret cat mai corect cu putinta ! Nu voi repeta aceiasi greseala facauta acum 5-6 ani cand am intrat intr`un mod deasemnea ciudata in posesia unei decoratii "Mama Eroina RPR" si nestiindu`i valoarea am vandut`o pe nimic unui domn de prin Brasov !

Sunt in ceata pentru ca aceasta medalie-decoratie e impartita in vre`o 3 clase ( ce or fi alea nustiu) si pe ebay au valori cuprinse intre 10-15 USD si 750 usd !!

Luminati`ma !
Imagine

Surub de 4 pe spate cu prinderea prin filetare a unei rozete metalice ?!!
Extrem de ciudat ! Persoana de la care o am o tinea pe undeva aruncata printr`o cutie si desi mi`a sugerat ca face ceva banuti am avut tendinta de a o lua ca pe o gluma rusesca ieftina !
Imagine

Imagine

Multumesc anticipat !
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Ordinul "Razboiul pentru Apararea Patriei", clasa II, pret 20-25 euro.
Alex
moderator
moderator

Re: Medalie Rusia Nedumerire !

Mesaj de Alex »

Buf0n scrie:... pe ebay au valori cuprinse intre 10-15 USD si 750 usd !!
Preturile variaza in functie de perioada in care a fost produsa decoratia, monetaria, calitatea executiei si multi alti factori. Cel mai bine ar fi sa intrebati pe un forum specializat pe decoratiile sovietice pentru o evaluare pertinenta.
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Numarul de pe spate indica ca a fost acordata dupa 1985, deci, este varianta jubiliara care a fost acordata tuturor veteranilor de razboi.
Au fost acordate, aproximativ 4 mln., din aceasta cauza si sunt ieftine.
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Multumesc pentru raspunsurile promte.Am gasit deja un client acasa (20 euro).
Scrie răspuns