Dupa ce intrati in posesia monedei ne puneti si noua o poza, va rugam!
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
Deci dl. Aldor avea dreptate cand mentiona replica din argint 1876. Ciudat e ca nu apar nicaieri pe net la vanzare. Mult mai periculos daca ne trezim cu ele direct pe piata fara sa fie si pe net. Daca aveti imagini sau orice info treceti-le va rog la rubrica de falsuri, topicul 1 leu 1876 fals.
Din pacate nu am cum sa fac poze monedei... Poate doar daca imprumut de la cineva un aparat foto. Dar o pot face doar dupa ce cumpar moneda...
Va rog sa nu va suparati!
KLARK scrie: Dar o pot face doar dupa ce cumpar moneda...!
Rugati-l pe proprietar sa va lase sa faceti o poza monedei pentru a-i verifica autenticitatea. In caz ca refuza, mai bine dati o raita prin talcioc. Probabil veti gasi acelasi tip de fals mult mai ieftin.
Nu e asta problema. Dar nu am aparat foto... si nici nu am un telefon mobil performant.
Proprietarul monedei este un amic de al meu si sta in aceiasi comuna cu mine.
o intrebare
vecinul v-a spus ca e gasita la batrani?
sau stiti dumneavoastra
ca daca e asa atunci garantat e falsa deoarece am si eu la vanzare astfel de falsuri si o mare parte au plecat catre campina la un baiat de aproximativ 23 ani ne-am intalnit in ploiesti
danutz scrie: deoarece am si eu la vanzare astfel de falsuri
Nu se mai cauta monedele bune ci doar falsurile? Sau mergeti pe principiul "daca tot e plin de falsuri pe piata, de ce sa nu profit si eu"?
Laudabil...