User

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
vasil

User

Mesaj de vasil »

Ati incheiat tranzactii cu luciansen? Este de incredere?
consult

Mesaj de consult »

Daca nu ma inseala memoria - si nu cred - colaborarea cu respectivul user este total nerecomandabila. Verificati in acest forum, cred ca au mai fost discutii despre el. Personal imi aduc aminte despre o tranzactie esuata in conditii lamentabile...
Bogdan R

Re: User

Mesaj de Bogdan R »

vasil scrie:Ati incheiat tranzactii cu luciansen? Este de incredere?
Luciansen este un bun prieten de-al meu din copilarie, e jurist, cu grade pe umar, care lucreaza intr-o institutie militarizata.
E un om matur care nu se preteaza (si nici nu e nevoit) sa traga ''tepe'' sau sa insele pe cineva.
Il cunosc de peste 20 de ani si il vizitez de fiecare data cand ma intorc in Oradea.
In tranzactiile cu dansul e posibil sa mai apara intarzieri/neconcordante datorita programului foarte incarcat pe care il are. Nu e ceva intentionat...
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''

Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
vasil

Mesaj de vasil »

Trebuie sa precizez ca nu am incheiat inca nici o tranzactie cu luciansen. Mi s-a vorbit de el la targul de la Brasov, in legatura cu niste piese de care sunt interesat. Pentru a elimina orice posibila confuzie cu alte ID-uri asemanatoare am incercat sa obtin aici cateva informatii in prealabil.
consult

Mesaj de consult »

Sub nicio forma nu vreau sa aduc prejudicii cuiva. Ceea ce am spus am spus din memorie si este posibil sa fi facut o confuzie cu unul dintre multiplele nume celui care foloseste useri pe baza de "lucian" (luci_daco, lucasian etc).
Cu siguranta cel la care am facut eu referire nu era din Oradea. Pentru eventuala confuzie imi cer scuze.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Probabil consult l-a confundat pe luciansen cu lucasian. Cu cel din urma nu este recoamandat sa aveti tranzactii. Pe luciansen nu-l stiu, dar daca Bogdan R garanteaza pentru el, atunci este suficient pentru mine. :)

EDIT
Pana am scris mesajul vad ca consult a raspuns deja.
Scrie răspuns