intrebare targ brasov

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

ZAR

Re: targ Brasov

Mesaj de ZAR »

vlahul scrie:
VIKO scrie:As vrea sa stiu parerea voastra legata de targul de la Brasov, ultimele editii. La acest sfarsit de sptamana am programata o mini excursie de 2 zile in zona, si parca n-as vrea sa bat drumul pana acolo si sa plec dezamagit.
Daca gasiti ce va intereseaza nu plecati dezamagit daca nu ...
Nu se exclude nici varianta sa gasiti ce va intereseaza dar la pret exagerat sau care va depaseste bugetul. :( Eu m-am lovit de kestia asta la Sutu, adica pret exagerat, nu imi depasea bugetul dar nu sunt genul care sa platesc sume mult peste cotatia reala.Pt. mine sunt foarte putine monede asa zise ''de suflet'' pe care as plati mai mult decat sunt cotate in caz ca s-ar cere si nu exista cale de negociere, bineinteles totul in limita bugetului.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

ZAR scrie:
vlahul scrie:
VIKO scrie:As vrea sa stiu parerea voastra legata de targul de la Brasov, ultimele editii. La acest sfarsit de sptamana am programata o mini excursie de 2 zile in zona, si parca n-as vrea sa bat drumul pana acolo si sa plec dezamagit.
Daca gasiti ce va intereseaza nu plecati dezamagit daca nu ...
Nu se exclude nici varianta sa gasiti ce va intereseaza dar la pret exagerat sau care va depaseste bugetul. :( Eu m-am lovit de kestia asta la Sutu, adica pret exagerat, nu imi depasea bugetul dar nu sunt genul care sa platesc sume mult peste cotatia reala.Pt. mine sunt foarte putine monede asa zise ''de suflet'' pe care as plati mai mult decat sunt cotate in caz ca s-ar cere si nu exista cale de negociere, bineinteles totul in limita bugetului.
cotate unde?
ZAR

Mesaj de ZAR »

vlahul scrie: cotate unde?
Raportat la catalog/piata.Multi vanzatori au preturi exagerate, dar tot e bine ca se poate negocia cu unii dintre ei functie de piesa si pretul cerut initial.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

La noi cataloagele de mult nu mai corespund realitatii, cresterea preturilor e in functie de cerere si atat... de la un targ la altul preturile cresc...
Scrie răspuns