Targ obor?!

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
to01vio
nou in forum
nou in forum

Targ obor?!

Mesaj de to01vio »

Salutare,
Stie cineva cand se mai organizeaza targul de la Obor? Stiu ca este undeva in sept-oct, dar anul asta au tot aparut targuri noi, cu o frecventa foarte mare si nu mai am certitudinea ca va mai fi organizat!
Sunt curios si restul cand se mai organizeaza (gen Sutu sau Carol, cele mai interesante dupa parerea mea personala...). In weekend ceva nou? :D
VIOREL
hultan2003

Mesaj de hultan2003 »

saptamana trecuta , la targul de la aviatorilor , am aflat de la un comerciant ca targul de la obor s-ar tine in weekend-ul 5-6 septembrie
rocolectionar

Mesaj de rocolectionar »

Targul se desfasoara in intervalul 4-6 septembrie 2009
Dmariog

Re: Targ obor?!

Mesaj de Dmariog »

to01vio scrie:Salutare,
Stie cineva cand se mai organizeaza targul de la Obor? Stiu ca este undeva in sept-oct, dar anul asta au tot aparut targuri noi, cu o frecventa foarte mare si nu mai am certitudinea ca va mai fi organizat!
Sunt curios si restul cand se mai organizeaza (gen Sutu sau Carol, cele mai interesante dupa parerea mea personala...). In weekend ceva nou? :D
Pentru targuri intrati aici http://www.targulcolectionarilor.ro/
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Da, s-a deschis deja.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Eu am fost deja, insa nu se instalasera toti vazatorii. Ma voi duce si maine, in speranta de a gasi cate ceva, speranta care astazi a ramas neconcretizata.
hultan2003

Mesaj de hultan2003 »

Stiti cumva pana la ce ora vor fi expozantii la targ astazi?
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Programul oficial este pana la 18. Asa rezulta din stirea de aici: http://www.ps2.ro/Pagini/Stirea_zilei/0 ... 04/06.html ("Cea de-a X-a ediţie a Târgului Anticarilor, organizat de Primăria Sectorului 2 pe locul vechiului Târg al Moşilor, este sărbătorită cu mare fast în acest sfârşit de săptămână, în perioada 4 - 6 septembrie a.c., între orele 10.00 -18.00"). Practic s-ar putea sa mai fie vanzatori si dupa acesta ora.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Am fost sambata in jurul pranzului, era asa de liber incat am crezut ca e o zi fara targ :d
Dmariog

Mesaj de Dmariog »

Slab targ! Singurul capitol la care a excelat a fost doar prezenta comerciantilor. Putini comercianti multumiti de incasari.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Dmariog scrie:Slab targ! Singurul capitol la care a excelat a fost doar prezenta comerciantilor. Putini comercianti multumiti de incasari.
Multe obiecte vechi, tablouri, mobilier, dar putine monede, bancnote, carti postale. Daca ar fi fost mai bine reprezentata a doua categorie cred ca ar fi avut mai mult succes si vanzatorii ar fi fost multumiti. Probabil de 5-10 targuri incoace vad aceleasi carti postale, de am ajuns sa cunosc caror vanzatori le apartin doar uitandu-ma in albume.
Oricum, vineri si sambata dimineata cand am fost eu, atmosfera era placuta. Eu sunt un adept al targurilor dese, chiar daca nu ies nemaipomenit, poate in felul acesta constientizeaza mai multi valoarea lucrurilor vechi. Astfel, cei care au tendinta de a le baga pe foc poate se mai gandesc o data, iar cei care au tendinta opusa de a crede ca isi vor lua masina cu o moneda sau casa cu timbrul dezlipit de pe un plic poate isi vor da seama ca nu au in casa o comoara.
Scrie răspuns