Tirg la CONSTANTA
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Tirg la CONSTANTA
Am inteles ca pe data de 20 august se tine tirgul de la constanta la cazino.Cine imi poate spune mai exact unde anume vai , si daca nu cumva gresesc data si va fi pe 28. ???????????
Targ la Constanta a fost si astazi, pe 19. Dar va fi si maine...
Vanzatori mai putini ca la Brasov dar vizitatori (si probabil cumparatori) mai multi - amplasarea targului este mult mai buna si e chiar in sezon.
Partea de numismatica insa a fost cam slab reprezentata, dupa parerea mea, majoritatea ofertei venind din partea catorva vanzatori consacrati pe la targuri.
Vanzatori mai putini ca la Brasov dar vizitatori (si probabil cumparatori) mai multi - amplasarea targului este mult mai buna si e chiar in sezon.
Partea de numismatica insa a fost cam slab reprezentata, dupa parerea mea, majoritatea ofertei venind din partea catorva vanzatori consacrati pe la targuri.
De acord cu consult.... Targ slab in materie de numismatica cu oferta redusa si concentrata in mainile acelorasi oameni pe care i-am vazut si la BV si la Sutzu. S-a tinut in decursul acestui weekend la cazinoul din Constanta; prea multi turisti vizitatori nu am vazut iar cei care s-au oprit din drumul spre plaja s-au uitat cateva minute si au mers mai departe. Totusi, nu am plecat cu mana goala...