Am gasit un lot de timbre despre care m-am gandit ca poate ar putea sa intereseze pe cate cineva prin tara.
Este vorba de:
1931 - LP-94: Posta aeriana - Vederi:
Toate valorile uzate plus dubluri la 2 lei si 20 lei
Toate valorile neuzate
1940 - LP-142: I si II (Posta aeriana) - Codreanu - neuzate
1946 - LP-198a Posta aeriana Tineretul Progresist blocuri de 4 - neuzate
Toate timbrele sunt in stare foarte buna (n-am ce sa le reprosez).
Asi fi dispus sa le dau pentru 150 RON (virament bancar in cont ING Romania sau paypal) plus costuri postale (expediere din UK) care pot varia intre 2 si 7 lire sterline (http://www.royalmail.com/price-finder - ceea ce mai adauga din pacate undeva intre 15-40 RON).
Timbrele se dau doar ca lot.
Astept mesaj privat (PM) de exprimare a interesului - primul venit primul servit.
Lot timbre LP-94, 142I+II, 198a
Lot timbre LP-94, 142I+II, 198a
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
Intre timp am mai gasit niste timbre (si ceea ce s-ar numi plicuri prima zi) ale exilului Romanesc in Spania.
Deorece aceste timbre nu sunt listate in catalogul oficial al Postei Romane atasez imagini.
Pot vinde acest lot pentru 100 RON + taxe postale (a se vedea mesajul anterior)
sau
200 RON and taxe postale impreuna cu lotul anterior.
Va rog sa ma contactati prin mesaj privat daca sunteti interesat.
Multumesc.
Nota/clarificare:
Nu sunt un fan al extremei drepte dar consider ca astfel de artefacte sunt obiecte cu valoare istorica reflectand o epoca. Ca urmare isi au locul si intr-o colectie serioasa care eventual urmareste si o linie istorica.
Am cumparat aceste timbre cu speranta ca intr-un fel le pot trimite acasa...
Deorece aceste timbre nu sunt listate in catalogul oficial al Postei Romane atasez imagini.
Pot vinde acest lot pentru 100 RON + taxe postale (a se vedea mesajul anterior)
sau
200 RON and taxe postale impreuna cu lotul anterior.
Va rog sa ma contactati prin mesaj privat daca sunteti interesat.
Multumesc.
Nota/clarificare:
Nu sunt un fan al extremei drepte dar consider ca astfel de artefacte sunt obiecte cu valoare istorica reflectand o epoca. Ca urmare isi au locul si intr-o colectie serioasa care eventual urmareste si o linie istorica.
Am cumparat aceste timbre cu speranta ca intr-un fel le pot trimite acasa...
- Fişiere ataşate
-
- Timbre exil - Spania_01.pdf
- Timbre exil Romanesc in Spania - 1
- (98.6 KiB) Descărcat de 156 ori
-
- Timbre exil - Spania_02.pdf
- Timbre exil Romanesc in Spania - 2
- (115.86 KiB) Descărcat de 180 ori
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi