Vand / schimb bancnote straine de pe toate continentele. De la cele comune pana la piese cu adevarat RARE !
Pentru doritori, atasez lista detaliata. Majoritatea pozelor sunt doar cu titlu informativ, aproape toate fiind in stare perfect necirculata. Deoarece lista se actualizata destul de des, este posibil sa apara noi bancnote destul de frecvent.
Deasemenea pot aduce la comanda o multime de alte bancnote din toata lumea.
VAND / SCHIMB bancnote straine
VAND / SCHIMB bancnote straine
- Fişiere ataşate
-
- Lista bancnote disponibile.xls
- (124 KiB) Descărcat de 637 ori
Ultima oară modificat 31 Ian 2009, 00:09 de către Manutza, modificat 1 dată în total.
-
cristoph
Rare pt piata romaneasca, evident ; Traim in Romania, ne raportam la Romania. Daca vreodata cineva are cunostinta de persoane care vand sau chiar schimba la noi ( in Romania ) bancnote precum : Angola 1000 escudos 1970 UNC, Mozambic anii 30/40 UNC, specimene straine - in special valori mari UNC, ( exclus banalitati ...sa zicem slovene ) sa ma contacteze si pe mine !
-
cristoph
Daca sa poate sa dati un pret pentru bancnotele rare, cel putin pe privat chiar sunt putin curios.Manutza scrie:Rare pt piata romaneasca, evident ; Traim in Romania, ne raportam la Romania. Daca vreodata cineva are cunostinta de persoane care vand sau chiar schimba la noi ( in Romania ) bancnote precum : Angola 1000 escudos 1970 UNC, Mozambic anii 30/40 UNC, specimene straine - in special valori mari UNC, ( exclus banalitati ...sa zicem slovene ) sa ma contacteze si pe mine !
Am pierdut 15 minute sa aflu ce piesa rara este.
Ma gandeam ca vad o Andorra neciruclata, un Monaco, niste Tariste inainte de 1898 si alte bancnote care sa merite aceata titulatura, dar asa cam mare scris RARE in mesaj si cu rosu decat merita.
Cat despre Romania va garantez eu ca dintre colectionari de bancnote 80% au cam tot din lista acea, cred ca desconsiderati putin proportiile numismatici in Romania, daca eram in Congo poate va dadeam dreptate.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Conform regulamentului intr-un anunt de vanzare trebuie sa specificati si preturile
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=1854
merci
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=1854
merci
M-am conformat, am reatasat lista incluzand preturi.
- Fişiere ataşate
-
- (125.5 KiB) Descărcat de 1897 ori
Lista actualizata
Atasez lista actualizata 11.02.2009
- Fişiere ataşate
-
- (73.5 KiB) Descărcat de 2957 ori