Vand colectia mea de monede romane de argint
- andi_codescu

Vand colectia mea de monede romane de argint
Imi vand colectia de monede romane de argint. Este vorba de antoninieni si denari, in stare VF-EF. Preturile lor sunt intre 17 si 40 de euro in cazul antoninienilor (majoritatea VF la 20-25 de Euro) si 20-60 Euro in cazul denarilor (majoritatea VF+, chiar EF, cu preturi de 35 Euro).
Nu pot pune aici o lista pentru ca ar dura prea mult, dar in cazul in care e cineva interesant, discutam pe pm.
Se vand doar in Romania.
Nu pot pune aici o lista pentru ca ar dura prea mult, dar in cazul in care e cineva interesant, discutam pe pm.
Se vand doar in Romania.
- andi_codescu

- andi_codescu

Atasez lista actualizata (prin eliminarea pieselor pe care le-am dat deja) a colectiei de monede romane de argint pe care o lichidez. Lista contine si preturile in RON. Pentru cei care vor cumpara mai mult de o piesa voi face reducere de 10%. Celor interesati le pot trimite si lista (pdf) care contine imaginile pieselor.
Din nou subliniez ca piesele se vand doar in Romania.
Din nou subliniez ca piesele se vand doar in Romania.
Ultima oară modificat 10 Iun 2009, 17:46 de către andi_codescu, modificat 1 dată în total.
Interesat sa cumpar
Buna ziua Andi
Sunt interesat sa cumpar cateva dintre monedele pe care le ai pe lista.
Avand in vedere ca si eu sunt din Bucuresti ar fi excelent sa ne intalnim si sa le vad si eu ca sa decid ce sa cumpar.
Te rog contacteaza-ma pe adresa de email cristiannc@yahoo.com ca sa stabilim cand putem sa ne intalnim.
Multumesc
Cristi
Sunt interesat sa cumpar cateva dintre monedele pe care le ai pe lista.
Avand in vedere ca si eu sunt din Bucuresti ar fi excelent sa ne intalnim si sa le vad si eu ca sa decid ce sa cumpar.
Te rog contacteaza-ma pe adresa de email cristiannc@yahoo.com ca sa stabilim cand putem sa ne intalnim.
Multumesc
Cristi
- andi_codescu

- andi_codescu

Buna ziua,
La randul meu, mi-a facut placere sa va cunosc si sper sa colaboram si pe viitor. Cand veti mai dori vreo moneda, ma anuntati si, in masura in care mai sunt disponibile, voi fi incantat sa ne vedem. Bineinteles, poate ne vedem si cu alte okazii, pe la vreun targ sau la clubul filatelistilor de pe Dorobanti, duminica.
Va urez mult succes in colectia pe care ati inceput-o!
La randul meu, mi-a facut placere sa va cunosc si sper sa colaboram si pe viitor. Cand veti mai dori vreo moneda, ma anuntati si, in masura in care mai sunt disponibile, voi fi incantat sa ne vedem. Bineinteles, poate ne vedem si cu alte okazii, pe la vreun targ sau la clubul filatelistilor de pe Dorobanti, duminica.
Va urez mult succes in colectia pe care ati inceput-o!