Pentru cei pasionati de timbre:
Am o colectie destul de impresionanta zic eu (cateva mii de timbre cred).
Sunt timbre din multe tari si multe categorii (sport, pictura, istorie etc.), diferiti ani.
Sunt dispus sa le vand, dar evident nu am de gand sa le dau primei persoane care-mi ofera o suma tentanta.
Cei interesati sa ma contacteze prin PM pentru mai multe detalii.
Va multumesc!
timbre
Re: timbre
si eu sunt cam in aceeasi situatie ( am mostenit o colectie de multe mii de timbre) numai ca este mult prea complicat sa vindeti toata colectia unei singure persoane . In general timbrele se vand mult sub valoarea de catalog ( undeva intre 30-60% sin valoarea de catalog) ceea ce inveamna ca daca cineva ar fi dispus sa le cumpere en-gros nu va oferi mai mult de 20-30% din valoarea de catalog. ( cel putin eu asa am patit ). plus ca nu toate timbrele cau colitele au preturi mari in catalog , sunt timbre care au valoare de catalog 2 lei , va dati seama ce inseamna 20% din aceasta valoare.....Boga scrie:Pentru cei pasionati de timbre:
Am o colectie destul de impresionanta zic eu (cateva mii de timbre cred).
Sunt timbre din multe tari si multe categorii (sport, pictura, istorie etc.), diferiti ani.
Sunt dispus sa le vand, dar evident nu am de gand sa le dau primei persoane care-mi ofera o suma tentanta.
Cei interesati sa ma contacteze prin PM pentru mai multe detalii.
Va multumesc!
Sunteti optimist (newbasic) daca va referiti la catalog extern. Se vand la o parte din pretul catalogului intern, adica listei periodice FRF din cate stiu eu. Numai cele mai rare se vand cu cote apropiate de cele de catalog strain (Michel de ex) dar cu conditia ca starea sa fie exceptionala.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
berserkr scrie:Sunteti optimist (newbasic) daca va referiti la catalog extern. Se vand la o parte din pretul catalogului intern, adica listei periodice FRF din cate stiu eu. Numai cele mai rare se vand cu cote apropiate de cele de catalog strain (Michel de ex) dar cu conditia ca starea sa fie exceptionala.
Nici macar nu-i vorba numai de acele emisiuni. Eu am vazut des pe okazii emisiuni superbe "Principatele romane", primele doua chiar, care nu s-au dat la jumatate de pret fata de lista FRF care si asa are preturi mici. De cele din anii 60-70 nu mai vorbesc. Nu ma ocup cu filatelia dar chiar si asa ma incerca un sentiment de parere de rau pentru domeniu. Oricum si in anii 60-70 exista niste colite si serii extrem de rare si foarte bine cotate in cataloagele straine.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!