O noua bancnota de 10 lei
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
new 10 Lei notes
hello,
i search a 300 dpi scan from the new 10-lei notes avers and revers with black underground scanned. who can help me ?
thank you friends
i search a 300 dpi scan from the new 10-lei notes avers and revers with black underground scanned. who can help me ?
thank you friends
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- BAIDA DORU

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
La denominare bancnotele si monedele au fost primite in banci inainte de 01.07.2005 dar au inceput sa fie puse in circulatie doar din ziua denominarii.
Asa ca e posibil ca bancnotele sa existe in banci dar sa nu fie puse efectiv in circulatie iar o persoana din BNR sau dintr-o banca comerciala sa-i fi putut transmite un scan.
Ceea ce m-a surprins este ca aceasta noua emisiune este tratata foarte discret.
In mod obisnuit ar fi fost niste prezentari la TV sau niste poze in ziare sau pe net dar in acest caz nimic in afara de comunicatul BNR.
Si pliantul e mult mai greu de gasit decat cel de la bancnota de 200 de lei spre exemplu.
Ieri, cand am intrebat la o banca daca au bancnota, casiera foarte amabila mi-a zambit intr-un fel din care am dedus ca nu sunt singurul care tot intreaba de ea.
Sau li s-o fi recomandat sa se poarte frumos cu "nebunii", sa nu-i supere si sa le zambeasca
Asa ca e posibil ca bancnotele sa existe in banci dar sa nu fie puse efectiv in circulatie iar o persoana din BNR sau dintr-o banca comerciala sa-i fi putut transmite un scan.
Ceea ce m-a surprins este ca aceasta noua emisiune este tratata foarte discret.
In mod obisnuit ar fi fost niste prezentari la TV sau niste poze in ziare sau pe net dar in acest caz nimic in afara de comunicatul BNR.
Si pliantul e mult mai greu de gasit decat cel de la bancnota de 200 de lei spre exemplu.
Ieri, cand am intrebat la o banca daca au bancnota, casiera foarte amabila mi-a zambit intr-un fel din care am dedus ca nu sunt singurul care tot intreaba de ea.
Sau li s-o fi recomandat sa se poarte frumos cu "nebunii", sa nu-i supere si sa le zambeasca
Imi aduc aminte ca am vazut-o parca prezentata intr-un ziar (Click, Libertatea, Compact, Adevarul - nu mai stiu exact care anume). Daca ar fi avut o grafica total diferita sau alta valoare nominala care nu exista in prezent la noi (sa zicem : 20, 25, 250, 1000) sigur i s-ar fi facut publicitate mai mare. Totusi ar fi trebuit prezentata la TV dar poate mai e timp daca e programata pt. punere in circulatie in 2009.sorin70 scrie:Ceea ce m-a surprins este ca aceasta noua emisiune este tratata foarte discret.
Ultima oară modificat 12 Dec 2008, 17:03 de către ZAR, modificat de 2 ori în total.