50 bani 2007

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
saankarite

Mesaj de saankarite »

care e faza cu "Ati primit 3.97 lei pentru acest mesaj?" imi tot apare dupa ce scriu cate un mesaj. suma se tot modifica..
:twisted:
dorinn_m

Mesaj de dorinn_m »

saankarite scrie:care e faza cu "Ati primit 3.97 lei pentru acest mesaj?" imi tot apare dupa ce scriu cate un mesaj. suma se tot modifica..
:twisted:
Aldor scrie:
berserkr scrie:Presupun ca aceia dintre noi care chiar activeaza in forum sunt oameni care n-or sa incerce magarii. Si de asemenea cei care-s doar inscrisi fara sa aibe macar un post ar trebui stersi din lista de utilizatori din moment ce oricum pot urmari discutiile din forum si nefiind inregistrati. Asa s-ar face o selectie a celor care pot licita sau pune obiecte la licitatie, ca fiind numai oameni care au avut activitate in forum si despre care mai stim cate ceva. Asta ar descuraja multe pracici urate de pe alte situri de licitatie.
Incerc acum sa pun la punct un sistem in care cei care scriu pe forum sa primeasca puncte ("lei vitruali" sa zicem) pentru fiecare topic, mesaj nou, etc. Cine nu va avea activitate pe forum nu va avea nici puncte, deci nu va putea lista piese la licitatie, pentru ca totul se va taxa. De ex. sa listezi o piesa in licitatie va costa un punct (1 leu virtual), optiunile speciale vor costa alte cateva puncte, etc. Ba mai mult, cine nu are puncte, nu va putea nici sa liciteze. Cam asta ar fi pe scurt ideea.
Aldor scrie:
DuMy yo scrie:Eu nu prea inteleg cum e cu sistemul asta. Vad ca pe pagina, sub fiecare dintre userii de pe forum, exista un buton "Doneaza". De la cine primim aceste puncte [lei virtuali]? Se adauga automat in functie de numarul de posturi de pe site? Deja vad ca la unii dintre noi s-au adunat ceva puncte, inclusiv si la mine...:)

Pai sa va explic:
-pentru un topic nou se acorda 25 puncte (lei)
-pentru un raspuns se acorda 2 puncte
-pentru fiecare caracter dintr-un mesaj se acorda 0.01 puncte
-pentru mesaje private nu se acorda puncte.

Totu merge automat.
DuMy yo scrie:Vad ca pe pagina, sub fiecare dintre userii de pe forum, exista un buton "Doneaza".
Era o optiune sa se si poata dona puncte de la un user la altul, dar asta am dezactivat-o deocamdata.
albert

Mesaj de albert »

Se poate un scan la moneda de 50 bani 2007? Multumesc.
andastratan

50 bani

Mesaj de andastratan »

voi pune o poza cand o sa am timp :)
ZALMOXIS
**
**

Re: 50 bani

Mesaj de ZALMOXIS »

andastratan scrie:voi pune o poza cand o sa am timp :)
Ei hai!?! Sunt chiar curios, ce zic eu ARD de curiozitate sa vad asemenea raritate....daca ai doua monede de 50 de bani (2007) as putea chiar sa zic ca esti bogat!... 8)
MENTE ET MALLEO
saankarite

Mesaj de saankarite »

VREM SCAAAN! Altfel incepem sa credem ca exista doar in imaginatie! :twisted: :mrgreen: :twisted:
albert

Mesaj de albert »

saankarite scrie:VREM SCAAAN! Altfel incepem sa credem ca exista doar in imaginatie! :twisted: :mrgreen: :twisted:
Eu cred asa ceva de cum am citit ca ar fi in posesia a doua monede 50 bani 2007 !!!!
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Intotdeauna faptul ca noi nu avem ceva si altcineva sustine ca are starneste suspiciune, dar sa n-o lasam sa ne domine :D Eu cred ca Anda nu minte.
ZALMOXIS
**
**

Mesaj de ZALMOXIS »

[quote="berserkr"]Intotdeauna faptul ca noi nu avem ceva si altcineva sustine ca are starneste suspiciune, dar sa n-o lasam sa ne domine :D Eu cred ca Anda nu minte.[/quote]

Daca are 2 monede FALSE de 50 de bani din 2007, atunci nu minte!...
MENTE ET MALLEO
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Monede de 50 de bani falsificate....Ar fi o chestie.
florin232

Mesaj de florin232 »

berserkr scrie:Monede de 50 de bani falsificate....Ar fi o chestie.
Presupun ca fiind o asemenea raritate mondiala s-au si gasit cativa sa o falsifice. Dar ce se va intampla dc se vor descoperi si variante la aceasta moneda.... 8)
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

florin232 scrie:
berserkr scrie:Monede de 50 de bani falsificate....Ar fi o chestie.
Presupun ca fiind o asemenea raritate mondiala s-au si gasit cativa sa o falsifice. Dar ce se va intampla dc se vor descoperi si variante la aceasta moneda.... 8)
Variante... probe... Ma apuc sa urmarit ebay-ul poate apare varianta chinezeasca :lol: . Sunt optimist si inca mai astept aparitia monedei.
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
andastratan

-

Mesaj de andastratan »

momentan nu am accesul la un scaaneeeer!aveti rabdare cu totii!cred ca voi putea posta o poza in weekend! :evil: :mrgreen: Sau nu,luni!
saankarite

Mesaj de saankarite »

NU trebuie neaparat scan! Merge si cu un aparat foto mai destept (eventual cu functii MACRO) :twisted: :mrgreen:
ZALMOXIS
**
**

Mesaj de ZALMOXIS »

Da da fa ceva nu ne lasa pana in WE ce naiba e abia miercuri!!!!....Sau n ai timp sa le faci in fotoşop..!!??!.... :lol:
MENTE ET MALLEO
Scrie răspuns