identificare

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
buzynik

identificare

Mesaj de buzynik »

Buna ziua tuturor. An slab la "scormonit" :( . Totosi va rog pe cat posibil (stare foarte slaba de conservare) sa-mi dati o mana de ajutor, la identificarea urmatoarelor doua piese: (scan). Diametrul 11,75mm. ,grosimea 1,16mm. greutate 0,7gr. ,material cupru. Ieu nu prea am deosebit mare lucru,in afara de un cap vazut din profil, si o parte din margine perlata. Nici nu stiu daca au este cel putin moneda. A doua piesa este din bronz, si cred ca a fost argintata:34,18mm. gros.2,55mm.si 15,5gr. Posibil o chestie de "balci".Las la aprecierea dumneavoastra. Multumiri si o zi placuta incontinuare. Cu stima Nic.
Fişiere ataşate
IMG.jpg
IMG.jpg (16.58 KiB) Vizualizat de 2803 ori
IMG_0002.jpg
IMG_0002.jpg (74.15 KiB) Vizualizat de 2803 ori
buzynik

Re: identificare

Mesaj de buzynik »

buzynik scrie:Buna ziua tuturor. An slab la "scormonit" :( . Totosi va rog pe cat posibil (stare foarte slaba de conservare) sa-mi dati o mana de ajutor, la identificarea urmatoarelor doua piese: (scan). Diametrul 11,75mm. ,grosimea 1,16mm. greutate 0,7gr. ,material cupru. Ieu nu prea am deosebit mare lucru,in afara de un cap vazut din profil, si o parte din margine perlata. Nici nu stiu daca au este cel putin moneda. A doua piesa este din bronz, si cred ca a fost argintata:34,18mm. gros.2,55mm.si 15,5gr. Posibil o chestie de "balci".Las la aprecierea dumneavoastra. Multumiri si o zi placuta incontinuare. Cu stima Nic.
Fişiere ataşate
IMG_0001.jpg
IMG_0001.jpg (15.21 KiB) Vizualizat de 2797 ori
IMG_0003.jpg
IMG_0003.jpg (39 KiB) Vizualizat de 2797 ori
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Moneda mica este un bronz roman AE din sec IV, cu revers de tip Camp Gate. In starea asta e greu de zis pentru cine a fost emis.
buzynik

Mesaj de buzynik »

Aldor scrie:Moneda mica este un bronz roman AE din sec IV, cu revers de tip Camp Gate. In starea asta e greu de zis pentru cine a fost emis.
Multumesc . Nu prea credeam ca se va ajunge la un rezultat, cu aceasta moneda. Cred ca am luato sa nu vin cu mana goala acasa :) . Incaodata multumiri si o seara placuta. Cu stima Nic.
claus

Mesaj de claus »

A doua este o medalie din 1975 emisa in Vatican in timpul papei Paul VI, cu ocazia jubileului din 1975, e argintata, pe av Iisus cu Petru si Pavel, rv biserica San Pedro
buzynik

Mesaj de buzynik »

claus scrie:A doua este o medalie din 1975 emisa in Vatican in timpul papei Paul VI, cu ocazia jubileului din 1975, e argintata, pe av Iisus cu Petru si Pavel, rv biserica San Pedro
Multumiri... :) . I-mi voi dezamagii colegul. O zi buna. Cu stima Nic
Scrie răspuns