da are exact 24 mm.Va multumesc mult! M.ar mai intresa pretul corect pt moneda.deoarece nu am gasit unul exact variaza aiurea de la cativa euro la cateva zeci.A fost batuta la Istambul?
andrei-iulian scrie:da are exact 24 mm.Va multumesc mult! M.ar mai intresa pretul corect pt moneda.deoarece nu am gasit unul exact variaza aiurea de la cativa euro la cateva zeci.A fost batuta la Istambul?
Cu placere!
Nu stiu ce sa spun cu privire la pret. O indicatie aveti aici, http://www.ottomancoins.com/26-3mustafa ... .htm#onluk, dar mie mi se par mult mai mari decat preturile unor astfel de piese in Romania.
Monetaria: "İslambol"
E greu ca incepator.Probabil un catalog bun m,ar ajuta mult.Principala mea grija este evaluarea corecta deoarece vreau sa achizitionez multe obiecte si imi este teama sa nu fiu pacalit.Numai bine!
Privind plata rambus cum ma pot ferii de persoane rau intentionate.As vrea sa cumpar ceva dupa okazii si as vrea sa si trimit dar imi este frica de frauda.-scz de off topic dupa ce ma lamureste cineva topicul poate fi inchis - va multumesc !