Moneda necunoscuta...
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
KLARK
Moneda necunoscuta...
Vreau sa cumpar de pe okazii aceasta moneda necunoscuta.
Stie cineva ce ar putea fii... Pot scoate ceva din piesa asta?
Stie cineva ce ar putea fii... Pot scoate ceva din piesa asta?
- Fişiere ataşate
-
- 241248834-148914-700_700.jpg (21.34 KiB) Vizualizat de 4183 ori
La cat se distinge pe ea, fiecare o sa vedem altceva. Mie mi se pare o antica greceasca avand pe avers un cap spre dreapta. Trebuie o poza mai mare (asta in cazul in care intr-adevar se vede ceva pe ea).
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Mai bine investiti banii in alte monede,cea in cauza e foarte distrusa si pare curatata,deci mai bine de asa nu cred ca o sa arate...
Poza in cauza e de proasta calitate si nu se intelege mai nimic.Detin in colectie si unele monede precum cea de mai sus(am luat mai multe la lot si mai rele si mai bune ca stare) si sincer nu cred ca merita cumparata la bucata.Plus,o astfel de moneda ramane practic,daca nu imposibil de identificat,cel putin extrem de greu.Numai bine!

Poza in cauza e de proasta calitate si nu se intelege mai nimic.Detin in colectie si unele monede precum cea de mai sus(am luat mai multe la lot si mai rele si mai bune ca stare) si sincer nu cred ca merita cumparata la bucata.Plus,o astfel de moneda ramane practic,daca nu imposibil de identificat,cel putin extrem de greu.Numai bine!
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
-
KLARK
Am identificat moneda
Am primit moneda si am reusit sa o identific.
German States - Brandenburg-Bayeruth - 2 Pfennig - 1751 CLR
KM#207
Moneda e din billon.
Moneda e in stare mult mai buna decat in poza! Sunt foarte multumit de ea. Nu o mai curat petnru ca se vede destul...
German States - Brandenburg-Bayeruth - 2 Pfennig - 1751 CLR
KM#207
Moneda e din billon.
Moneda e in stare mult mai buna decat in poza! Sunt foarte multumit de ea. Nu o mai curat petnru ca se vede destul...