Identificare monede
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
diablo
Identificare monede
va rog sa imi spuneti cate ceva despre cea aurita...e moneda sau de la salba?!?! si valoarea ei si la celelalte doua cam care ar fi valorea lor
va rog
- Fişiere ataşate
-
- scan0001.jpg (17.59 KiB) Vizualizat de 10715 ori
-
fireatmyself
2 pfenning 1906 valoreaza cam 4-5 RON (e aproape de VF dupa parerea mea). a fost vandut unul pe okazii, de catre domnul lanz, acum o luna.
50 bani 1881, 25-30RON (poate chiar mai putin, deoarece starea monedei e sub F). pe okazii am vazut una la 40RON, dar mi se pare mult.
despre poza 1, nu stiu ce sa zic. mie nu-mi pare a moneda, deoarece nu vad nicaieri valoarea nominala. mai mult, cele doua fete sunt identice. are sanse mari sa fie "de la salba".
50 bani 1881, 25-30RON (poate chiar mai putin, deoarece starea monedei e sub F). pe okazii am vazut una la 40RON, dar mi se pare mult.
despre poza 1, nu stiu ce sa zic. mie nu-mi pare a moneda, deoarece nu vad nicaieri valoarea nominala. mai mult, cele doua fete sunt identice. are sanse mari sa fie "de la salba".
-
diablo
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Intre timp am gasit piesa .. e pe okazii:
Link licitatie
@diablo - in licitatia de pe okazii de unde ati copiat poza era si o descriere, unde se dau detalii despre piesa.. deci nu prea inteleg ce rost mai are intrebarea de aici din forum.
Link licitatie
@diablo - in licitatia de pe okazii de unde ati copiat poza era si o descriere, unde se dau detalii despre piesa.. deci nu prea inteleg ce rost mai are intrebarea de aici din forum.