Am vazut pe eBay aceasta piesa belgiana. (e posibil sa fie foarte cunoscuta si sa-mi fi scapat mie )
Stiti cumva ce poate fi?
O medalie cu tematica erotica ori un jeton??? folosit probabil in casele de t...a? (desi cred ca dintotdeauna s-a platit cash pentru astfel de servicii)
Mi-am permis sa postez si o ghicitoare, legat de tematica medaliei. (mentionez ca versurile-mi apartin)
...................................
Sunt curios daca stie cineva raspunsul
Ghicitoare
Mereu calda, o comoara,
Insasi calea spre neant...
Capu' de mi-l inconjoara,
Eu sunt rege in palat.
[ADMIN EDIT]
Va rog pe viitor sa nu mai incarcati imagini cu astfel de piese direct pe forum, folositi de exemplu imageshack.us, si dati numai linkul aici. Am sters imaginea, poate fi vizualizata aici: http://img87.imageshack.us/img87/6103/m ... 948jx1.jpg
de ce sa ne ascundem dupa deget? erotismul e o parte integrata a vietii si inca din antichitate.
grecii pe vase pictau uneori lucruri total impudice. plus ca romanii au dus mai departe emstesugul.. ma refer la jetoanele erotice, folosite la bordeluri( fie ca numar de ordine fie poate ca numar de intrari)
ca sa nu mia vb de legendarea inscriptie cu HIC HABIBAT FELICITAS si cu o reprezenare falica.
as pune si niste poze dar ....
stefan vasilita scrie:de ce sa ne ascundem dupa deget? erotismul e o parte integrata a vietii si inca din antichitate.
grecii pe vase pictau uneori lucruri total impudice. plus ca romanii au dus mai departe emstesugul.. ma refer la jetoanele erotice, folosite la bordeluri( fie ca numar de ordine fie poate ca numar de intrari)
ca sa nu mia vb de legendarea inscriptie cu HIC HABIBAT FELICITAS si cu o reprezenare falica.
as pune si niste poze dar ....
Imi aduc aminte ca am vazut in copilarie imaginea unor jetoane erotice romane intr-o carte la biblioteca, dar din pacate nu imi mai amintesc care. Asa ca daca ati pune niste imagini am avea de invatat cu totii .
Domnilor felicitari!
Sunteti tari!
Sincer - asta ridica nivelul unui astfel de forum - abordarea sensibila si plina de duh a unui subiect "delicat" desi natural.
Inca o data felicitari! Aceasta ar trebui sa devina o pagina antologica a forumului.
PS:
si ma felicit si pe mine ca sunt inscris pe forum si asa ma pot delecta si eu chiar daca ma recuprez dupa o crunta raceala si criza de sinuzita
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
S-a discutat mai sus de jetoanele erotice romane. Am gasit unele replici pe un site: http://www.antiquanova.com/erotictokens.htm
Nu am avut timp sa caut, dar ar fi interesante originalele de bronz, daca apar pe undeva pe net.
andi_codescu scrie:S-a discutat mai sus de jetoanele erotice romane. Am gasit unele replici pe un site: http://www.antiquanova.com/erotictokens.htm
Nu am avut timp sa caut, dar ar fi interesante originalele de bronz, daca apar pe undeva pe net.
sunt curios daca gravorul(gravorii) respectivelor jetoane s-au inspirat din kama-sutra sau kama-sutra a fost ilustrata dupa jetoane?