identificare "(piesa)"
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
eu cred ca mai bine il lasati asa, ar fi pacat sa se intample ceva din greseala in timp ce incercati sa-l curatati. e o piesa intr-adevar deosebita, nu vezi in fiecare zi asa ceva.
si vis pacem para bellum.
tumblr shop/swap/trade (vanzare/schimb monede):
http://libertas-publica.tumblr.com/
tumblr shop/swap/trade (vanzare/schimb monede):
http://libertas-publica.tumblr.com/
Am patito cu cateva monede, siii au mai spuso si altii de pe forum , care din punctul meu de vedrere se "cam pricep". Asa ca-ti voi respecta parereaandrei scrie:eu cred ca mai bine il lasati asa, ar fi pacat sa se intample ceva din greseala in timp ce incercati sa-l curatati. e o piesa intr-adevar deosebita, nu vezi in fiecare zi asa ceva.
-
om de bine
- nou in forum

-faina piesa dar din pacate ai curatat-o,este specifica zonei tale(bistrita),o sa mai "pescuiesti" si altele din fier.studiaza mai mult originea lor si vei avea surprize placute.insista si insista acolo unde ai "pescuit-o"
-si acum "pescarule" (sa nu o iei in nume de rau) hai sa-ti spun citeva proverbe romanesti:
-"sa faci ceva cu drepta dar sa nu stie nici stanga"
-"fa ce vrei dar sa sti ce faci"
-"daca vrei sa nu fii vazut nu merge pe carare- mergi pe langa ea"
-etc.,etc
-nu din rautate dar "riul" tau e bunicel si la un moment dat o sa se umple de "pescari" si nu este bine mai ales ca multi dintre ei nu au permis de pescuit pe nici un fel de apa nici de deal si nici de munte.
-SI CUM SPUN PESCARII:"RAHAT IN TRAISTA"
-BAFTA
-si acum "pescarule" (sa nu o iei in nume de rau) hai sa-ti spun citeva proverbe romanesti:
-"sa faci ceva cu drepta dar sa nu stie nici stanga"
-"fa ce vrei dar sa sti ce faci"
-"daca vrei sa nu fii vazut nu merge pe carare- mergi pe langa ea"
-etc.,etc
-nu din rautate dar "riul" tau e bunicel si la un moment dat o sa se umple de "pescari" si nu este bine mai ales ca multi dintre ei nu au permis de pescuit pe nici un fel de apa nici de deal si nici de munte.
-SI CUM SPUN PESCARII:"RAHAT IN TRAISTA"
-BAFTA