Jeton ?

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
buzynik

Jeton ?

Mesaj de buzynik »

Buna ziua. Am gasit printre altele si acest jeton(cred) "scan ambele fete".In cazul in care cineva dintre dumneavoastra poate sa ma lumineze cu ceva detalii...An? ,pentru ce?, unde?... :oops: Multumiri,si o dupa amiaza faina. Cu stima Nik Scuzeee...am uitat :material cupru, diametru ~22mm.
Fişiere ataşate
IMG_0016.jpg
IMG_0016.jpg (48.11 KiB) Vizualizat de 2142 ori
IMG_0020.jpg
IMG_0020.jpg (51.82 KiB) Vizualizat de 2142 ori
banivechi

Mesaj de banivechi »

Un jeton "oarecare". Cam greu de determinat locul sau anii de circulatie. Valoarea poate fi 10 kreuzer, 10 heller, 10 bani, 10 lei, 10 filleri, 10 krona, 10 penghei...
Valoare, ce sa mai zic: se vede cu ochiul liber :-)
buzynik

Mesaj de buzynik »

banivechi scrie:Un jeton "oarecare". Cam greu de determinat locul sau anii de circulatie. Valoarea poate fi 10 kreuzer, 10 heller, 10 bani, 10 lei, 10 filleri, 10 krona, 10 penghei...
Valoare, ce sa mai zic: se vede cu ochiul liber :-)
Buna ziua....Multumesc pentru raspuns, insa nu sunt sigur daca ati observat ,niciodata nu am intrebat :Cat valoreaza piesa?("Valoare, ce sa mai zic:"). Poate sunt confundat cu unii "colegi din zona",care mai cer valori ""inestimabile"" :oops: ....Pana acum am adunat 4 sau 5 jetoane (ma refer la piese ceva mai vechi), si numai despre unul am gasit ceva lamuriri (Cazinoul din Sinaia). In raul Bisrtita nu prea se gasesc piese AUNC.insa pot spune ca am cateva piese pe care multi dintre dumneavoastra nu le detin nici in starea in care le am eu, si sigur nu sunt falsuri ori "chinezarii".Inca odata multumesc pentru raspuns,si o zi faina incontinuare .Cu stima Nik
Scrie răspuns