set complet bilete hypotecare
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
set complet bilete hypotecare
ce parere aveti de acestea ?
fals de epoca sau ? nu vad justificarea acelor serii si bancnotele au dimensiunile originalelor, poate ma lumineaza cineva cu acestea
am mai vazut bancnote falsificate dar toate cu aceiasi serie.nu ma prind la astea ?!
EDIT
Am avut niste probleme cu proprietarul acestor falsuri si nu mai pot lasa pozele
fals de epoca sau ? nu vad justificarea acelor serii si bancnotele au dimensiunile originalelor, poate ma lumineaza cineva cu acestea
am mai vazut bancnote falsificate dar toate cu aceiasi serie.nu ma prind la astea ?!
EDIT
Am avut niste probleme cu proprietarul acestor falsuri si nu mai pot lasa pozele
Ultima oară modificat 16 Ian 2013, 14:18 de către iupsi, modificat de 2 ori în total.
falsurile de 5.000.000 1947 de exemplu raspandite in aceiasi serie
ma gandesc ca daca acestea ar fi falsuri de epoca ar mai exista cu aceleasi serii si cineva de aici ar confirma asta(ar avea o bancnota cu o serie identica a celei de 100lei de exemplu) daca ar fi copii ar trebui sa existe si originale,dar in starea aceasta si in dimensiuni originale?
ma gandesc ca daca acestea ar fi falsuri de epoca ar mai exista cu aceleasi serii si cineva de aici ar confirma asta(ar avea o bancnota cu o serie identica a celei de 100lei de exemplu) daca ar fi copii ar trebui sa existe si originale,dar in starea aceasta si in dimensiuni originale?
Am facut cateva poze dupa un 10 lei de care sunt sigur ca e ok.
Si in "Bancnotele Romaniei" se poate vedea formatul seriei si numarului.
Parerea meu - nu sunt bilete autentice.
PS Toata seria (5-500 lei) are acelasi corp de litera.
Si in "Bancnotele Romaniei" se poate vedea formatul seriei si numarului.
Parerea meu - nu sunt bilete autentice.
PS Toata seria (5-500 lei) are acelasi corp de litera.
- Fişiere ataşate
-
- IMG_1017.JPG (170.67 KiB) Vizualizat de 3460 ori
-
- IMG_1018.JPG (188.38 KiB) Vizualizat de 3460 ori
-
- IMG_1019.JPG (255.58 KiB) Vizualizat de 3460 ori
-
paul_aramis

Nu cred ca au fost facute cu scopul de a insela.
Sunt unii care nu vor sa aiba "goluri" in colectie iar singura posibilitate de al eumple e cu asa ceva.
Am vazut o data la Sutu pe cineva care vindea copii color dupa bancnote rare.
(Preturl era de vreo 10 ori costul unei copii )
Personal prefer golurile.
Sunt unii care nu vor sa aiba "goluri" in colectie iar singura posibilitate de al eumple e cu asa ceva.
Am vazut o data la Sutu pe cineva care vindea copii color dupa bancnote rare.
(Preturl era de vreo 10 ori costul unei copii )
Personal prefer golurile.
-
paul_aramis

-
paul_aramis