acelasi subiect scuze...
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
acelasi subiect scuze...
cred ca din cauza fotografiilor prea mari nu incap toate in acelasi topic scuzele de rigoare ....
- Fişiere ataşate
-
- 26032012277.jpg (326.98 KiB) Vizualizat de 7154 ori
-
- 26032012278.jpg (353.42 KiB) Vizualizat de 7154 ori
-
- 26032012282.jpg (330.7 KiB) Vizualizat de 7154 ori
-
- 26032012286.jpg (340.55 KiB) Vizualizat de 7154 ori
-
- 26032012304.jpg (320.6 KiB) Vizualizat de 7154 ori
- croissantro
ultimele sunt niste falsuri sau cum se vand acuma ca rebateri, valoreaza cat argintul din ele.
moneda de 5 lire e cea mai renumita teapă posibilă adica s-a vandut intre 20 de euro (unde e valoarea ei fiind din argint) pana la sume astronomice de sute de euro.
faptul ca e falsa se cunoaste dupa litera O de UMBERTO care este incompleta.
moneda de 5 lire e cea mai renumita teapă posibilă adica s-a vandut intre 20 de euro (unde e valoarea ei fiind din argint) pana la sume astronomice de sute de euro.
faptul ca e falsa se cunoaste dupa litera O de UMBERTO care este incompleta.
pe pozele alea, e greu de zis orice, daramite daca sunt bune sau nu. Pt cele antice:
Pare sa fie un solidus de aur de Heraclius si Heraclonas, din secolul VII, un follis de Constantius I Caesar (de Cizic?), o piesa Plautilla (poate as-sestert?). Orice alta presupunere pe baza acestor poze e cred inutila.
Pare sa fie un solidus de aur de Heraclius si Heraclonas, din secolul VII, un follis de Constantius I Caesar (de Cizic?), o piesa Plautilla (poate as-sestert?). Orice alta presupunere pe baza acestor poze e cred inutila.
Moneda de 5 lire 1891 am avut-o si eu circa 5/6 luni in urma,
si am vandut-o cu 130 euro (pe ebay.com).
Poate cineva sa-mi spuna daca este un fals si aceasta?
va multumesc anticipat.
si am vandut-o cu 130 euro (pe ebay.com).
Poate cineva sa-mi spuna daca este un fals si aceasta?
va multumesc anticipat.
- Fişiere ataşate
-
- 5 Lire 1891 rv.jpg (54.13 KiB) Vizualizat de 6961 ori
-
- 5 Lire 1891 av.jpg (52.08 KiB) Vizualizat de 6961 ori
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
- marcus aurelius
Parerea mea este ca e fals, cel ma flagrant este flanul. Totusi este un fals reusit, fata de altele. Pentru comparatie si piesa autentica.
- Fişiere ataşate
-
- 2112_b18.jpg (162.06 KiB) Vizualizat de 6911 ori
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
http://ordersandmedals.ro
da domnule ai vandut un fals. Oricum piesele originale sunt mult mult mai scumpe. Vezi catalogul Krause.marcus aurelius scrie:Parerea mea este ca e fals, cel ma flagrant este flanul. Totusi este un fals reusit, fata de altele. Pentru comparatie si piesa autentica.
Cel mai simplu se observa la O de la UMBERTO care este intrerup in partea inferioara.
dupa cum scriu uni pe forumuri sunt falsuri facute chiar de italieni deci nu sunt made in china.
uita-te mai jos la licitatia in desfasurare cu o piesa falsa identica cu a ta.
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 777wt_1185
totusi e un mister pentru mine cum poate sa ajunga la preturi asa mari o astfel de piesa.
Superba piesa postata de dvs. diferenta foarte mare intre piesa postata de mine si cea postata de dvs.marcus aurelius scrie:Parerea mea este ca e fals, cel ma flagrant este flanul. Totusi este un fals reusit, fata de altele. Pentru comparatie si piesa autentica.
va multumesc mult si va doresc
Paste Fericit tuturor.
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."