Evaluare piese
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Evaluare piese
As dori si eu daca se poate evaluarea urmatoarelor piese. E vorba de 5 lei cu Carol I din 1880,1881 si 1883. Pozele sunt in ordine, fiecare fiind fotografiata avers/revers. Pozele sunt facute fara blit ca sa nu reflecte lumina din ele, asa ca unele s-ar putea sa nu fie tocmai perfecte. Pot face altele la nevoie. Arhiva e maricica (57 MB) pentru ca nu am mai redimensionat pozele.
Poze
Poze
Sectiunea este in principal pentru identificare, va rog sa cititi subiectul marcat ca important. In alta ordine de idei daca vreti sa va ajute cineva redimensionati pozele. Se poate obtine o marime suficienta pentru evaluare si la 100k. Topicul se muta la monede moderne intrucat nu avem ce identifica la piesele dvs.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Atasez pozele si intr-un format mai mic, desi mie mi se pare ca nu se disting o gramada de detalii la rezolutia asta. Primele 4 poze. Pozele 0004 si 0005 reprezinta prima moneda, 0006 si 0007 a doua,etc
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0004.jpg (84.83 KiB) Vizualizat de 20552 ori
-
- IMG_0005.jpg (81.88 KiB) Vizualizat de 20552 ori
-
- IMG_0006.jpg (78.37 KiB) Vizualizat de 20552 ori
-
- IMG_0007.jpg (85.9 KiB) Vizualizat de 20552 ori
Aici:
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... &start=390
aveti un exemplu de poza de 50k clara si frumoasa (din postul dlui Cristian Ciuplea - primul de pe pagina). Deci se poate.
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... &start=390
aveti un exemplu de poza de 50k clara si frumoasa (din postul dlui Cristian Ciuplea - primul de pe pagina). Deci se poate.
Ultima oară modificat 23 Mar 2010, 16:03 de către berserkr, modificat 1 dată în total.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!