Set 1984 Switzerland ?!

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
NeaBuf0n
nou in forum
nou in forum

Set 1984 Switzerland ?!

Mesaj de NeaBuf0n »

Imagine

Am si eu cateva intrebari cu privire la cea ce se vede in poza : Care este pretul real si cine ar fi dispus sa le cumpere. Provin dintr`o colectie privata a unui nene care "s-a imbolnavit de deces" :? :cry: :shock:

Singurele mele indicii au fost pe ebay - un nene din state vinde asa ceva dar an diferit 1991 la fabuloasa suma de 210 usd cea ce mi`i se pare fantastic de mult pentru niste monede moderne comune care cred ca scoase din plastic ar putea fi puse in circulatie.

Multumesc anticipat.(voi mai reveni cu 2 probleme pe acest forum dupa ce munca mea de cercetare se va fi incheiat)
Quod erant demonstrandum!
hultan2003

Mesaj de hultan2003 »

aveti aici un set de monede elvetiene , adevarat , nu e un set de monetarie ca al dumneavoastra
http://www.okazii.ro/catalog/31806829/E ... k-UNC.html
cristoph

Mesaj de cristoph »

hultan2003 scrie:aveti aici un set de monede elvetiene , adevarat , nu e un set de monetarie ca al dumneavoastra
http://www.okazii.ro/catalog/31806829/E ... k-UNC.html
Nu exista nici o legatura intre setul de monede UNC Elvetia si astfel de seturi vandute de monetarie. Ce tiraj au monedele elvetieni comparativ cu tirajul acestor seturi de 22,000?

Am gasit pe net un numar din decembrie 2006 al revistei Money Trend si cotatiile sunt cele din poza pentru seturile de monetarie ale Elvetiei. Preturile sunt in franci elvetieni.
Fişiere ataşate
elvetia.JPG
elvetia.JPG (65.7 KiB) Vizualizat de 3951 ori
claus

Mesaj de claus »

NeaBuf0n
nou in forum
nou in forum

Mesaj de NeaBuf0n »

Domnilor multumesc mult.Daca as putea as muta thread`ul la rubrica vand-cumpar , personal nu prea am ce face cu ele si m`as multumi sa le dau unuia care le-ar pretui la justa valoare.
Quod erant demonstrandum!
Scrie răspuns