un pret...

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
dutzu29

un pret...

Mesaj de dutzu29 »

cam care ar fi pretul acestei monede?....pretul de piata....va multumesc
Fişiere ataşate
2 lei 1873.jpg
2 lei 1873.jpg (73.55 KiB) Vizualizat de 3333 ori
dutzu
bilutza

Mesaj de bilutza »

As zice ca undeva pe la 40/50 euro :wink:
Poate mai mult, starea monedei pare a fi un -xf sau chiar xf.
Ultima oară modificat 19 Dec 2008, 14:25 de către bilutza, modificat 1 dată în total.
" Daca nu ar fi datorii in sistemul nostru monetar, nu ar mai fi bani "
http://thezeitgeistmovement.com/
fireatmyself

Mesaj de fireatmyself »

Daca este varianta cu reversul rotit la ~180 de grade fata de avers, atunci pretul ar fi in jur de 30 euro. Daca reversul nu este rotit fata de avers, in jur de 45 euro.
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

2 lei 1873 desi nu are un tiraj mic, in aceasta stare este o moneda foarte greu de gasit . Se mai pot inca observa nervurile de pe frunze . Pretul penduleaza in jurul sumei de 100 euro .
Ultima oară modificat 19 Dec 2008, 13:46 de către roantichitati, modificat 1 dată în total.
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

fireatmyself scrie:Daca este varianta cu reversul rotit la ~180 de grade fata de avers, atunci pretul ar fi in jur de 30 euro. Daca reversul nu este rotit fata de avers, in jur de 45 euro.
Varianta tip medalie este una din monedele "fantoma" care apar numai in cataloage , si de care personal nu am auzit si nu am vazut la cineva . In cazul in care ea exista , si moneda de sus ar fi una dintre ele pretul ei ar fi fost foarte mare.

P.S
In dorinta de a ajuta , puteti foarte usor duce in eroare o persoana care cere aici ajutorul in cazul unei evaluari , daca informatiile pe care i le dati se bazeaza doar pe cote de catalog (diverse site`uri) fara a avea exerienta .Incercati va rog sa evitati aceste situatii !
valentinian

Mesaj de valentinian »

Corect - Roantichitati ,si eu prefer sa spun nu stiu sau sa tac decat sa ''ajut'' cu o informatie inexacta .
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
Scrie răspuns