Le-am apreciat dupa sistemul de clasificare american incercand sa fac diferenta la ceea ce ar fi insemnat o moneda UNC la aceste piese , dar aveti dreptate, avand in vedere ca ca baterea acestor tipuri de monede a fost una neglijenta si materialul destul de prost inca de la batere , s-a apreciat ca nu poat avea o stare mai buna decat VF+ , si asta banuiec din cauza faptului ca la suprafata pieselor ramane o anumita rugozitate , ceea ce nu se poate compara cu un luciu de batere . Daca veniti la targ la Brasov poate ne intalnim la o bere . Nu vreau sa raman dator ! M-am gandit , le opresc pe ultimele doua , pe primele doua le dau impreuna la 100 Ron , cred ca e un pret bun si pentru cumparator !andi_codescu scrie:Se pare ca ei considera ca acest tip de monede nu are XF ci maxim VF+ si au pe site imagini ale unor piese pe care noi lejer le-am considera XF.roantichitati scrie:Am banuit ca a fost o confuzie de numeandi_codescu scrie:Scuze ca v-am botezat Vladmario,nu am fost atent.
Nu stiu ce sa zic cu preturile pe la noi. Evaluarea de pe site-ul osmanliparalari e cam tot cat pot sa zic., no problem ! Intrebam doar daca pe acel site este trecuta si cota la XF , mai sus cotele care le-ati spus sunt pt VF si VF+ .
Oricum, asa cum s-a discutat, in unele cazuri in strainatate VF e cam XF la noi, iar un XF veritabil ar fi scos la inaintare ca UNC. Deci trebuie sa aplicati maxim cotatia de la VF+.
Preturi , monede otomane ?
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
roantichitati

ma tot chinui sa va trimit un pm, dar nu reusesc. ma intereseaza cele doua monede otomane pe care doriti sa le vindeti. trimiteti-mi un email la dorelb2003@yahoo.com pentru a discuta.
- valentinian

In acest caz destinatarul nu a deschis mesajul.dorelb scrie:le-am pus si titlu dar stau in cutia cu mesaje in curs de trimitere.
Practic sta acolo pana este deschis.
Dupa citire (deschidere) dispare de acolo si reapare in ''cutia cu mesaje'' (total primite).
Asta e procedura cam pe orice forum referitor la PM.
Sper ca v-am fost de folos.
-
roantichitati

oferta dumneavoastara e prea mica
Acum am citit mesajele , si am vazut oferta dumneavoastra , dar este prea putin . Piesele nu le dau decat impreuna iar suma MINIMA este 100 RON . Uitati-va la cotele pieselor afisate anterior de domnul adi_condescu , eu cred ca la 27 de euro amandoua sunt deja ieftine !!!dorelb scrie:ma tot chinui sa va trimit un pm, dar nu reusesc. ma intereseaza cele doua monede otomane pe care doriti sa le vindeti. trimiteti-mi un email la dorelb2003@yahoo.com pentru a discuta.
- andi_codescu

roantichitati scrie:[...] Daca veniti la targ la Brasov poate ne intalnim la o bere . Nu vreau sa raman dator ! [...]andi_codescu scrie:Se pare ca ei considera ca acest tip de monede nu are XF ci maxim VF+ si au pe site imagini ale unor piese pe care noi lejer le-am considera XF.roantichitati scrie: Am banuit ca a fost o confuzie de nume, no problem ! Intrebam doar daca pe acel site este trecuta si cota la XF , mai sus cotele care le-ati spus sunt pt VF si VF+ .
Oricum, asa cum s-a discutat, in unele cazuri in strainatate VF e cam XF la noi, iar un XF veritabil ar fi scos la inaintare ca UNC. Deci trebuie sa aplicati maxim cotatia de la VF+.
Mi-ar placea sa ne vedem la targ, sper sa reusesc sa vin (nu credeam ca voi putea, dar acum sanse sunt). Nu imi sunteti dator, mi-a facut placere sa va ajut.
-
roantichitati