Buna ziua ,
din noiamul de piese chinezesti de acest gen , cu greu am reusit sa identific una dintre piesele postate mai jos. Ceva ajutor mi-ar fi de mare folos.
Ultima postata este in dublu exemplar , daca cineva este interesat de un schimb cu acelasi gen de piesa , astept !
Nu vreau sa zic ceva rau, dar:
1) sint Made in China
2) Cum naiba sint asa uniform patinate si fara o zgirietura, ciobitura, urme de pamint pietrificat? Toate! Si cind zic toate, ma refer la cele citeva sute pe care un search pe ebay le-ar gasi...
3) in China contrabandistii sint (inca) impuscati in ceafa in public pe stadioane, dar falsificatorii nu.
4)...
las si pe altii sa-si zica parerea.
nu-i nici o suparare , fiecare cu parerea lui , le-am cumparat din Singapore si in acel moment erau intr-o stare deplorabila. M-am straduit sa le curat cit am putut mai bine. Probabil aceiasi parere o aveti si despre Fisher Collection.
Cu stima.
Daca sint intr-adevar vechi, probabil mai bine le-ati fi lasat in starea "deplorabila" in care erau. Asa arata ca niste facaturi moderne patinate artificial cu betisoare din acelea cu 5 euro setul de 20 bucati.