Ce mai gasim pe licitatii -selleri neseriosi, probleme,etc

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

M-am gandit la asta inca de la inceput. Stiu ce zici tu si ai perfecta dreptate, mai mult, sunt intelegator de felul meu si-am lucrat si eu mult timp la suport pe vremuri. Dar nu exista nici un numar de telefon mentionat nicaieri, se feresc sa ia legatura direct cu clientii prin voce, probabil n-au investit intr-un helpdesk si nu cred ca au de gand in viitorul prea apropiat. Daca ar exista un nr. de tel ar fi bine, poate nu l-am vazut eu :-?
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

N-au telefon / fax nici pe situl Min. Finantelor. Sunt saraci, intelegeti-i. Au avut o cifra de afaceri pe 2005 de 5.000.000 lei si un profit de 380.000 lei. A se citi RON. :mrgreen:
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

si eu am avut probleme cu ei.si nu odata...
ultima chestiune,am platit cam pe la inceputul lui decembrie pt statutul de utilizator verificat pe id banknotes.nota de plata a venit imediat.dar statutul respectiv nu a aparut nici dupa doua luni.drept pentru care le-am cerut returnarea banilor (pe care au facut-o,intr-un final,in contul de pe okazii).
deasemenea,pentru contul cartelcoserv (pe care il doream pe firma facut) le-am cerut explicatii pentru ce solicita acea hartie de la camera de comert,atata timp cat oriunde ma duc sa inchei un contract (inclusiv la vodafone,orange,cec etc) ,imi e necesar doar certificatul de inregistrare fiscala,eventual plus statutul.
raspuns n-am primit nici in ziua de azi.
am vaga senzatie ca incep incet-incet,sa ma mut pe un alt site,unde conditiile oferite sunt mult mai decente.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

muresanhd scrie:N-au telefon / fax nici pe situl Min. Finantelor. Sunt saraci, intelegeti-i. Au avut o cifra de afaceri pe 2005 de 5.000.000 lei si un profit de 380.000 lei. A se citi RON. :mrgreen:
:)) Mi se pare greu de crezut, pana la urma doar hostingul pentru site ar fi trebuit sa-i coste cateva zeci de milioane.

Eu nu-i inteleg, si eu lucrez intr-un fel la customer support si daca as lasa UN mesaj de la un client fara raspuns, as cam fi luat in suturi. Si clientii care sunt pe trial version de 30 de zile, deci nu sunt clienti platitori (inca) beneficiaza de atentie cu o idee mai sporita decat cei platitori. Ca deh, trebuie sa-i convingi sa treaca la serviciul cu plata :)
PRONUMISMATICA
Site Admin

cartelcoserv scrie:am vaga senzatie ca incep incet-incet,sa ma mut pe un alt site,unde conditiile oferite sunt mult mai decente.
Va referiti la licitatzii.ro?
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

da.
am inceput deja sa acord mai multa atentie acelui site
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Mi-au raspuns dar nu m-a ajutat cu nimic informarea seaca de suspendare pe 7 zile. Ca de obicei nu se acorda atentie interesului celui deservit ci numai aplicarii stricte a unui regulament, fara sa se tina cont ca a fost incalcat ca urmare directa a lipsei lor de actiune. Oricum vorbind de licitatzii, incepand de la nume trebuie sa spun ca nu-mi place prea mult. Am intrat stiind ca-i o alternativa, dar nu-i prevad un viitor prea stralucit. Aceeasi senzatie de incepator, si de dezorganizare, in plus foarte putin articole la vanzare. Categoriile sunt embrionare, nu-s definite in detaliu. Daca vreau sa ma uit de-o piesa moderna n-am o categorie speciala, toate monedele sunt la galeata. Cred ca trebuie sa mai asteptam pana la ceva profesional, sau s-o facem chiar unii dintre noi :)
Olimpia

Un alt exemplu de ''ajutor'' reciproc pe Ebay

Mesaj de Olimpia »

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0121509486

Vedeti userul: cosmin_sm si istoria sa ca bidder............numai pe obiecte al acelui vanzator cu o exceptie, pentru a face ''diversiune'' :wink:
Ultima oară modificat 11 Oct 2007, 04:21 de către Olimpia, modificat de 2 ori în total.
jan77

Mesaj de jan77 »

Vreau sa va prezint un caz de pe okazii pe care banuies ca multi dintre voi l-ati si observat si anume utilizatorul "lucasian" alias "lucius" :D
A cumparat monede de pe okazii care acuma le revinde, dar sa observati biderii, daca nu va prapaditi de ras. biderii ar fi:
- rokkar_82 - 1 calificativ-acordat tot de lucasian :D
- moncs - 0 calificative
- saxon - o calificative
- lili59- o calificative
Toti au 0 calificative, si toti sunt participanti activi in cadrul a 80% din licitatiile lui.
Trist e faptul ca acesti asa zisi bideri au licitat peste florin_numismat, ccirea, glisando94, ghitza si alti saraci :D care chipurile vor sa cumpere si ei cate ceva si daca au mai facut prostia sa puna autolicitator s-ar putea sa se trezeasca cu o nota de plata c-am mare
:shock: :shock: :shock:
PRONUMISMATICA
Site Admin

Alt lucru care mi s-a parut ciudat a fost ca vanzatorul lucasian a cumparat niste monede medievale unguresti la pret de 5-6 ori peste cel normal si la foarte scurt timp observ ca le vinde acum. Ma rog, o fi observat ca s-a pacalit.
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

Aldor scrie:Alt lucru care mi s-a parut ciudat a fost ca vanzatorul lucasian a cumparat niste monede medievale unguresti la pret de 5-6 ori peste cel normal si la foarte scurt timp observ ca le vinde acum. Ma rog, o fi observat ca s-a pacalit.
Le-a cumparat de la lucius... :lol: :lol: :lol:
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
PRONUMISMATICA
Site Admin

E, nu chiar, aparent le-a luat de la un domn din Tg. Mures :)
cosmin_sm

Re: Un alt exemplu de ''ajutor'' reciproc pe Ebay

Mesaj de cosmin_sm »

Olimpia scrie:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0121509486

Vedeti userul: cosmin_sm si istoria sa ca bidder............numai pe obiecte al acelui vanzator cu o exceptie, pentru a face ''diversiune'' :wink:
cosmin_sm

Mesaj de cosmin_sm »

:?:
cosmin_sm

Mesaj de cosmin_sm »

NU INTELEG DOAMNA OLIMPIA DE UNDE SCOATETI ASEMENEA ABERATII.?????
NU VEDETI CA SANT NOU PE EBAY???? SI CE NU AM VOIE SA CUMPAR MAI MULTE BANCNOTE DE LA ACEEASI PERSOANA? ABEA AM 5 CALIFICATIVE SI DUMNEAVOASTRA VEDETI "DIVERSIUNE........."PE OKAZII AM 153 DE CALIFICATIVE ACOLO NU AM FACUT DIVERSIUNE?
DUMNEAVOASTRA CE USER AVETI PE OKAZII SAU PE EBAY CA SA STIU CU CINE AM ONOAREA?
DAR NU MA MIR DE ACUZATII PENTRU CA STIU CAT DE REA ESTE LUMEA IN ZIUA DE AZI,FARA SA FACI VREUN RAU LA CINEVA TE ACUZA AIUREA.
AVRAM COSMIN-SATU MARE (COSMIN_SM)
Scrie răspuns