Probleme create la achizitii de pe VCoins

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Mircea

Mesaj de Mircea »

Toate aceste linii se pot rezuma mai simplu: SERIOZITATE/SINCERITATE. Vrei sa fii sigur de un lucru, platesi prin PayPal(ai macar o garantie), pentru ce e de modalitati de postat si politie, acesti nu se prea ocupa de cazuri mici si izolate, toate lumia stie aceste fapte. Chiar si fata in fata cu vînzatorul ti se pot întîmpla aceste belele. :wink:
Olimpia, sti foarte bine ca aici, in Canada, politia se ocupa in mod real de problemele oamenilor, vezi eforturile care se fac pentru a gasi marii scameri care actioneaza pe internet.
As vrea sa va spun ce mi s-a intamplat mie: am cumparat de pe eBay un ceas german scump si sofisticat. Posta canadiana mi-a trimis notita sa ma duc sa iau coletul. Cand m-am dus nu l-au gasit. Au zis sa revin. Am revenit ziua urmatoare si din nou operatoarea a stat in fata computerului dezarmata pentru ca nu aparea coletul meu. Am revenit de trei ori si coletul tot nu era de gasit. Ultima data am cerut sa vorbesc cu supervisorul si am anuntat ca voi anunta politia pentru ca ei retin si nu vreau sa-mi dea un bun care imi apartine. In acel moment supervisorul a mai chemat doi operatori, s-au dus in magazie si in cinci minute au venit cu pachetul.
Ce s-a intamplat? Codul de bare era murdar si probabil scanerul manual nu a scanat pachetul, deci nu aparea in computer. Nimeni nu s-a deplasat in magazie si sa caute "manual" intre cele 100 colete pachetul meu.
Astfel de tampenii se intampla cu sutele in fiecare zi, din neglijenta, incompetenta, nu sunt nici ei perfecti, multi se duc la un serviciu care nu prea ii pasioneaza.
Vreau sa spun ca desi am avut senzatia ca si ei se ocupa cu furatul pachetelor, am simtit asta, pentru ca sunt roman, ar fi fost mare problema daca as fi spus-o si as fi gresit.
Chiar si in cazul lui Alex, probabil un lucrator nu si-a facut treaba ca lumea, dar acesta probabil ca nu a fost Markov in persoana sau administratorul siteului
Olimpia

Mesaj de Olimpia »

Mircea scrie:
Toate aceste linii se pot rezuma mai simplu: SERIOZITATE/SINCERITATE. Vrei sa fii sigur de un lucru, platesi prin PayPal(ai macar o garantie), pentru ce e de modalitati de postat si politie, acesti nu se prea ocupa de cazuri mici si izolate, toate lumia stie aceste fapte. Chiar si fata in fata cu vînzatorul ti se pot întîmpla aceste belele. :wink:
Olimpia, sti foarte bine ca aici, in Canada, politia se ocupa in mod real de problemele oamenilor, vezi eforturile care se fac pentru a gasi marii scameri care actioneaza pe internet.
As vrea sa va spun ce mi s-a intamplat mie: am cumparat de pe eBay un ceas german scump si sofisticat. Posta canadiana mi-a trimis notita sa ma duc sa iau coletul. Cand m-am dus nu l-au gasit. Au zis sa revin. Am revenit ziua urmatoare si din nou operatoarea a stat in fata computerului dezarmata pentru ca nu aparea coletul meu. Am revenit de trei ori si coletul tot nu era de gasit. Ultima data am cerut sa vorbesc cu supervisorul si am anuntat ca voi anunta politia pentru ca ei retin si nu vreau sa-mi dea un bun care imi apartine. In acel moment supervisorul a mai chemat doi operatori, s-au dus in magazie si in cinci minute au venit cu pachetul.
Ce s-a intamplat? Codul de bare era murdar si probabil scanerul manual nu a scanat pachetul, deci nu aparea in computer. Nimeni nu s-a deplasat in magazie si sa caute "manual" intre cele 100 colete pachetul meu.
Astfel de tampenii se intampla cu sutele in fiecare zi, din neglijenta, incompetenta, nu sunt nici ei perfecti, multi se duc la un serviciu care nu prea ii pasioneaza.
Vreau sa spun ca desi am avut senzatia ca si ei se ocupa cu furatul pachetelor, am simtit asta, pentru ca sunt roman, ar fi fost mare problema daca as fi spus-o si as fi gresit.
Chiar si in cazul lui Alex, probabil un lucrator nu si-a facut treaba ca lumea, dar acesta probabil ca nu a fost Markov in persoana sau administratorul siteului
Bravo Mircea, incepi sa zgîrii încet, încet ''vîrful icebergului'', si vad ca iti place sa-ti manifesti drepturile si sa ridici glasul cînd stii ca ai dreptate, pacat ca in alte cazuri nu este la fel si cei care au tupeu sa ridice glasul se aleg cu ...stii tu ce...nu mai intru in amanunte.
Nu-ti prea pune increderea in politia canadiana, am fost la curent cu procedeele lor si nu reusesc sa gaseasca fraudori de milioane, escroci, etc..... si crezi ca se va ocupa cu toata silinta de un ''mic'' caz anodin de pachetel pierdut sau furat....cel mult iti vor lua o depozitie si o vor clasa in clasoarele lor...iar daca ai noroc si un anchetor in lipsa de lucru o sa arunce odata ochii pe ea sa vada prin curiozitate despre ce este vorba, nimic mai mult.
O sa ai timp berechet sa te obisnuesti cu autoritatile si obiceiurile canado-americane! :wink:
Mircea

Mesaj de Mircea »

Olimpia scrie: am fost la curent cu procedeele lor
Da cum se face ca ai fost/esti la curent cu procedeele lor?
Olimpia

Mesaj de Olimpia »

Mircea scrie:
Olimpia scrie: am fost la curent cu procedeele lor
Da cum se face ca ai fost/esti la curent cu procedeele lor?
Nu imi place sa ma repet asa ca va dau linkul si va scutesc pierderi de timp cautînd:
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... sc&start=0

Il puteti intreba si pe Domnul CornelUNC(prieten de-al dumneavoastra) cu cine am discutat mai amanuntit în trecut.
Mircea

Mesaj de Mircea »

Olimpia scrie:il puteti intreba si pe Domnul CornelUNC(prieten de-al dumneavoastra) cu cine am discutat mai amanuntit în trecut.
Tot nu m-ati lamurit ce probleme ati avut cu politia canadiana. Nu cred ca i le-ati spus domnului Cornel.
cristi 1978

Mesaj de cristi 1978 »

valentinian scrie:eu am spus de '' HARLAN J. BERK'' ,tot asa ''vanzator serios'', ca mi-a vandut vreo doua falsuri si nici macar nu m-au bagat in seama pe ''forumancientcoins''...oricum eu cred ca 90% din ce pe net de vanzare sunt falsuri si asa as explica scaderea pretului kosonilor ... nu prin descoperiri...

Domnilor e regretabil ca se intimpla asemenea porcarii dar purtati o parte din vina. Obiectele se vizualizeaza inainte de a plati pretul. Iar daca pierzi "ocazia", poate ca nu e pentru tine.
Best regards from Cristi
dutzu29

central utah coins de pe vcoins.com

Mesaj de dutzu29 »

buza ziua.as vrea sa stiu daca a tranzactionat cineva cu central utah coins.am trimis banii pt vreo 4 monede si acum is cu sufletul la gura daca or sa-mi vina sau nu.va multumesc
dutzu
Scrie răspuns