Medalia Soimii Romaniei
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Medalia Soimii Romaniei
AM mai gasit undeva o poza cu o Medalia Soimii Romaniei. Imi pare interesanta dar nu am gasit nicaieri alte detalii sau o poza mai reusita.
- Fişiere ataşate
-
- medalia-soimi.jpg (33.82 KiB) Vizualizat de 3022 ori
- tripleseven

Interesanta medalia dar nu este nimic deosebit,poate pt cineva din Sannicolaul Mare.
Piesa este o improvizatie facuta de cineva din Sannicolaul Mare,care a adaugat aceste inscriptii !
In perioada regalista si scurt dupa aceea, se gaseau astfel de medalii care aveau reprezentate diverse discipline sportive pe avers . Erau concepute ca premii pt competitiile locale , trebuia gravat numai numele premiatului,data si locul unde s-a desfasurat concursul respectv . De obicei aceste date erau gravate pe revers .
Mai exista medalii similare si cu tematica de vanatoare.
Piesa este o improvizatie facuta de cineva din Sannicolaul Mare,care a adaugat aceste inscriptii !
In perioada regalista si scurt dupa aceea, se gaseau astfel de medalii care aveau reprezentate diverse discipline sportive pe avers . Erau concepute ca premii pt competitiile locale , trebuia gravat numai numele premiatului,data si locul unde s-a desfasurat concursul respectv . De obicei aceste date erau gravate pe revers .
Mai exista medalii similare si cu tematica de vanatoare.