Insigna Apararea Pasiva - variante
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Insigna Apararea Pasiva - variante
la cele 2 piese din imagine difera corana si aripile vulturului !
.....mai cunoasteti si alte variante ?????
si deasemeni as dori parerea dumneavoastra despre piesa nedecupata ... poate fi considerata o PROBA ?
multumesc !
.....mai cunoasteti si alte variante ?????
si deasemeni as dori parerea dumneavoastra despre piesa nedecupata ... poate fi considerata o PROBA ?
multumesc !
- Fişiere ataşate
-
- Apararea Pasivax.JPG (97.17 KiB) Vizualizat de 8085 ori
- tripleseven
Interesant! Pana in momentul de fata nu mi-am batut capul ca ar putea exista variante la aceasta insigna! Personal am numai insigna mare(normala) si miniatura...
Ceea ce priveste diferentele dintre cele doua piese, sunt mai multe, ciocul vulturului, marimea penelor....
Piesa din stanga cred ca este o insigna nedecupata.
Am comparat insigna mea(imagine) si alte piese cu cele postate de dv,sunt toate identice cu piesa din dreapta, posibil totusi ca piesa nedecupata sa fie o proba!
Ceea ce priveste diferentele dintre cele doua piese, sunt mai multe, ciocul vulturului, marimea penelor....
Piesa din stanga cred ca este o insigna nedecupata.
Am comparat insigna mea(imagine) si alte piese cu cele postate de dv,sunt toate identice cu piesa din dreapta, posibil totusi ca piesa nedecupata sa fie o proba!
- Fişiere ataşate
-
- app.jpg (59.16 KiB) Vizualizat de 8043 ori
Ultima oară modificat 05 Dec 2009, 22:07 de către tripleseven, modificat 1 dată în total.
brevet
... insigna era insotita de brevet
- Fişiere ataşate
-
- brevet
- 1940 - Brevet Apararea Pasiva - Iasi - Ministerul Educatieix.JPG (98.37 KiB) Vizualizat de 8000 ori
- tripleseven
Multumesc ca ati postat acest brevet care de fapt pare a fi mai mult o diploma decat un brevet de insigna.
Stiu ca am vazut la un prieten un brevet pt aceasta insigna si nu arata ca cel postat de dv. Era in stilul celor pt insignele de 7ani adica ceva de genul " Domnul(Doamna)... este indreptatita de a purta insigna..."
Stiu ca am vazut la un prieten un brevet pt aceasta insigna si nu arata ca cel postat de dv. Era in stilul celor pt insignele de 7ani adica ceva de genul " Domnul(Doamna)... este indreptatita de a purta insigna..."
"Brevetul" arata faptul ca posesorul insignei a urmat cursurile de Aparare Pasiva organizate de Ministerul Invatamantului.
Dupa efectuarea cursurilor la intervale regulate Primariile organizau cursuri de instructaj.
Dupa efectuarea cursurilor la intervale regulate Primariile organizau cursuri de instructaj.
- Fişiere ataşate
-
- 1
- 1.jpg (64.58 KiB) Vizualizat de 7988 ori
-
- 3
- 3.jpg (86.1 KiB) Vizualizat de 7988 ori
-
- 2
- 2.jpg (81.99 KiB) Vizualizat de 7988 ori
- tripleseven
Poza cu brevetul insignei......ca sa fie complet setul/ topicul.
- Fişiere ataşate
-
- brevet.JPG (162.04 KiB) Vizualizat de 6250 ori
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Un alt model de brevet pt cursurile de Ap Pasiva.
- Fişiere ataşate
-
- Untitled 1.jpg (223.72 KiB) Vizualizat de 6071 ori
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm