Insigna...cred

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
buzynik

Insigna...cred

Mesaj de buzynik »

Buna ziua domnilor. O mica lamuriri daca este posibil. Am gasit aceasta insigna(cred) In cazul in care stie careva dintre d-voastra provenienta, sau cum arata cu email. Eventual anul de fabricatie.(scan) Multumiri si o dumineca frumoasa-cu stima Nik. Siii ar mai fi ceva :oops: Aceste doua placute din bronz,este posibil sa fie parafe ??Penru ca scrierea este in oglinda,insa literele nu sunt in relief. Ica odata multumiri,si scuzati "stresul" Nik
Fişiere ataşate
IMG_0018.jpg
IMG_0018.jpg (65.5 KiB) Vizualizat de 3702 ori
IMG_0017.jpg
IMG_0017.jpg (25.57 KiB) Vizualizat de 3705 ori
gaginiuc

parere

Mesaj de gaginiuc »

Insigna exclude a fi. Prima placuta are imprimat in incizie, cu scriere in oglinda, acel nume de persoana. De aici concluzia ca se aplica pe material gen ceara, argila, plastilina...
Interesan este si reversul, nu are urme unde ar fi fost manerul de manipulare?
buzynik

Re: parere

Mesaj de buzynik »

gaginiuc scrie:Insigna exclude a fi. Prima placuta are imprimat in incizie, cu scriere in oglinda, acel nume de persoana. De aici concluzia ca se aplica pe material gen ceara, argila, plastilina...
Interesan este si reversul, nu are urme unde ar fi fost manerul de manipulare?
Scuze...Nu m-am gandit ca si reversul conteaza...Siii la gen sigiliu nici nu-mi imaginam. (scan revers -nici o urma).'mesc..O seara frumoasa.Nik
Fişiere ataşate
IMG_0016.jpg
IMG_0016.jpg (58.9 KiB) Vizualizat de 3661 ori
Scrie răspuns