Rog identificare/descriere carte postala
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Rog identificare/descriere carte postala
Puteti sa-mi dati mai multe detalii despre urmatoarea carte postala.
FRENTE RUSO:
Artileria otomana .......Sereth...traves der Carpates (ce reusesc sa citesc).
multumesc anticipat.
FRENTE RUSO:
Artileria otomana .......Sereth...traves der Carpates (ce reusesc sa citesc).
multumesc anticipat.
- Fişiere ataşate
-
- $T2eC16J,!yME9s5qF22FBQ!-74khJQ~~60_3.jpg (63.51 KiB) Vizualizat de 11295 ori
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
-
paul_aramis

Mai degrabă:
în plan îndepărtat (dincolo de al doilea rând de căruțe) se vede ceva ce pare a fi un râu iar primul călăreț din partea dreaptă poartă mai degrabă fes decât chipiu.
Adică:Artilleria otomano camino de los pas... del Sereth ... traves de los Carpatos
Sereth este denumirea în germană a Siretului.Frontul rusesc: Modul de artilerie otomană în trecătoarea (vadul) Siretului ... prin Carpați
în plan îndepărtat (dincolo de al doilea rând de căruțe) se vede ceva ce pare a fi un râu iar primul călăreț din partea dreaptă poartă mai degrabă fes decât chipiu.
-
paul_aramis

greseala mea trebuia sa formulez ocupatia austriaca a bucovinei cand aceasta facea inca parte din imperiul astro ungar. siretul trece prin carpati doar in zona bucovinei care acum face parte din ukraina . probabil otomani facand parte din puterile centrale au trimis trupe in ajutorul austriecilor . dar e intro perioada bine definita de timp. de cand romania pierde teren in propriu teritoriu pana cand incepe razboiul cizil in rusia , pentru ca altcandva nu aveau pe unde fiind teritoriul al antantei . cred ca e vorba de cateva lunii. si ca zona e bine definita fiindca siretul nu trece foarte mult prin carpati probabil undeva la vreo 40 de km si doar pe teritoriul ucrainei actuale . bucovina istorica. are cineva idee la cat ar fii cotata piesa ?
diversitatea, cunoasterea si toleranta fac lumea mai frumoasa!
Azi am primit cartea postala, pe carte scrie:
Frente Ruso, Artilleria otomana camino de las pos clones del Sereth a fravès de los Carpatos.
Cred ca este scris in limba Spaniola.
Sincer sa fiu as fi platit mult mai mult... asta doar pentru ca colectionez tot ce este legat de orasul/raul SERETH.
Frente Ruso, Artilleria otomana camino de las pos clones del Sereth a fravès de los Carpatos.
Cred ca este scris in limba Spaniola.
Eu am cumparat cartea postala cu 12,50 dolari http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :MERFB:IIDcuburo83 scrie:... are cineva idee la cat ar fii cotata piesa ?
Sincer sa fiu as fi platit mult mai mult... asta doar pentru ca colectionez tot ce este legat de orasul/raul SERETH.
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."