Buna ziua tuturor!
Am primit aceasta colita:
http://numishobby.blogspot.com/2010/05/ ... ncusi.html
Ar putea cineva sa ma indrume ca sa aflu mai multe despre ea? Nu colectionez timbre, asa ca nu stiu nici ce valoare are.
Pe spatele ramei este un autocolant pe care scrie "Produs original realizat si comercializat exclusiv sub marca Romfilatelia"
Multumesc!
Colita Brancusi
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Colita Brancusi
There are 10 kinds of people. Those who can read binary and those who can't!
LP a Romfilateliei da ca valoare 3,5 lei.
Stiu sigur ca e un pret derizoriu, caci acum 2 ani am achizitionat-o si eu - inca mai era in "stoc".
Ce e ciudat e ca e incastrata in tablou. Am mai vazut acest mod de prezentare doar la magazinele Romfilatelia. Oricum, rama cred ca face de cateva ori mai mult decat colita.
Puteti verifica daca a fost expusa indelungat prin comparatia culorii cu una din clasor. Cea din tablou ar trebui sa aiba culorile vizibil mai fade decat cea din colectie.
Stiu sigur ca e un pret derizoriu, caci acum 2 ani am achizitionat-o si eu - inca mai era in "stoc".
Ce e ciudat e ca e incastrata in tablou. Am mai vazut acest mod de prezentare doar la magazinele Romfilatelia. Oricum, rama cred ca face de cateva ori mai mult decat colita.
Puteti verifica daca a fost expusa indelungat prin comparatia culorii cu una din clasor. Cea din tablou ar trebui sa aiba culorile vizibil mai fade decat cea din colectie.
Pecunia non olet.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
cove_adrian
- **