Adancata
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Vreti un pret fix pentru un nume? In numismatica nu exista asa ceva. Puneti o poza si poate va putem da o sugestie. Desi nu e sigur. De fapt cred ca ar trebui sa abordam si noi pe forumul asta regula de pe forumurile de afara care impiedica mentionarea unui pret. Pana la urma nu este un obiect dintr-un "magazin de stat". Iar indicatii de preturi sunt destule pe net.
- marcus aurelius

O alta piesa de tip Aninoasa Dobresti , disponibila pe ebay.de : http://cgi.ebay.de/LANZ-OSTKELTEN-TETRA ... dZViewItem
Reversul este superb , pacat de avers.
Reversul este superb , pacat de avers.
- marcus aurelius

Re: dacica
Maxim as zice 200 daca este superba. Insa una medie , cum in general sunt , maxim 150. Totusi exista sansa sa gasiti chiar si in jur de 100 daca insistati si cautati cu atentie prin licitatii. Sa aveti in vedere insa ca o sa va coste extra comisioanele , asigurarea de expeditie si taxele postale, iar asta poate umfla pretul cam cu 20-25 %.kyky scrie:si cit ar merita o astfel de moneda [virtejul-bucuresti] 300 de euro ???
- valentinian

- marcus aurelius

De ce? Ce-ar putea face Adancata sa fie mai variata? Si la Varteju exista deosebiri intre emisiuni diferite. Nu se stie niciodata
Hai sa vedem ce poza aduce proaspatul nostru coleg de forum.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
- marcus aurelius

Numiti-mi niste variatii semnificative in cazul tipului Vartejul. Gen Cap de Apollo , roata pe obraz , ca si in cazul pieselor Adancata. La Vartejul nu exista diferente majore intre emisiuni. Sau ma insel ?berserkr scrie:De ce? Ce-ar putea face Adancata sa fie mai variata? Si la Varteju exista deosebiri intre emisiuni diferite. Nu se stie niciodataHai sa vedem ce poza aduce proaspatul nostru coleg de forum.
Nu vreau sa fac parada pe-aici, si nici nu intentionez sa par excesiv de priceput. Dar eu stiam ca Adancata este destul de omogen, diferentele de design nefiind atat de importante. Si cam acelasi gen de diferente exista si la emisiunile Varteju. In fine, daca Dvs considerati ca este imposibil sa apara ceva, va las dreptul sa credeti asta (nici n-as putea sa vi-l iau
). Eu sunt de alta parere, mai ales ca diferentele pot fi nu numai de design, ci si de modul, de material sau combinate.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
- marcus aurelius

Nu interpretati interventia mea ca si atac la adresa dvs. sau subminare a cunostintelor dvs. La piesele Adancata exista mai multe variatii decat la Vartejul , luati cartea lui Preda si veti vedea. Atat tot. Eu personal nu am auzit de variante rare la Vartejul , de aceea v-am spus sa-mi indicati dvs.
Eu cred ca faptul ca un tip nu este atat de variat nu inseamna ca nu poate sa apara o varietate la el mai degraba decat la altul. Deci nu faptul ca Adancata e variat ar putea sa indice o probabilitate mai mare a unei noi varietati. De aceea varietatile noi sunt echiprobabile in opinia mea. Iar cartea o am de ceva vreme. Puteti sa-mi spuneti ca daca va uitati la pozele de la sfarsit nu vedeti varietate? Mie mi se par foarte diferite unele (Varteju). Dar poate le vad eu altfel. Nu ma simt atacat, mai mult decat stiu cu adevarat nu ar avea rost sa arat (si n-am intentia). Si apoi eu nu spun ca stiu, ii las pe ceilalti 
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!